Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ"!

    Χαρτοπόλεμος μεταξύ "καπετάνιου" και Ανδρέα Βγενόπουλου, αρχικά ο πρώτος έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ο δεύτερος απάντησε ανάλογα...(+fotos) 

    -Ας τα πάρουμε από την αρχή...

    Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης πήγε σήμερα στον εισαγγελέα και έκανε μήνυση στον Βγενόπουλο, για την φράση που είχε πει στην παρουσίαση σχεδίου για τον Παναθηναϊκό πριν ένα μήνα περίπου..."Πήραν μια έκταση από τη ΓΓΑ, έκαναν το προπονητικό κέντρο και το έδωσαν στον Παναθηναϊκό".


    Η ανακοίνωση "καπετάνιου" ανέφερε:


    "Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία.
    Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα".
    ------------------------------------------------------------


    -Η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου ήταν άμεση, η ανακοίνωση του αναφέρει:

    "Aποφάσεις επί μηνύσεων εκδίδουν τα Δικαστήρια και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσφεύγει σε αυτά. Δεν αντιλαμβάνομαι τη δημοσιότητα που επεδίωξε ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, εκτός εάν πιστεύει ότι το MEGA και το STAR σήμερα θα βγάλουν και απόφαση και ότι αυτό με ενοχλεί έστω και κατ΄ελάχιστον. Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια όπου θα κριθούν και οι δικές μου δικαστικές ενέργειες κατά του MEGA, του STAR και του DERBY, αλλά τώρα πλέον και κατά του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη για ψευδή καταμήνυση.


    Λυπούμαι ειλικρινά διότι πιστεύω ότι ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης πραγματικά αγάπησε και προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό.


    Επίσης απορώ διότι στην πρόσφατη συνέντευξή μου μόνον καλά λόγια είπα για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και τους αδελφούς του για την προσφορά τους, και με την Παιανία, στον Παναθηναϊκό, σε αντιδιαστολή με την σημερινή κατάσταση όπου υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη η Παιανία ενοικιάζεται πλέον στην ΠΑΕ με ενοίκιο 1.050.000 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) το χρόνο, τρία ενοίκια προκαταβολή και με εξασφάλιση μεταχρονολογημένες επιταγές της ΠΑΕ!


    Υ.Γ.1. Συνημμένα μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη στα εγκαίνια της Παιανίας το 1981. Ποιος να φανταζόταν τότε ότι "το έργο αγάπης των δημιουργών του προς τον Παναθηναϊκό" θα κατέληγε σε συμφωνητικό υπεκμίσθωσης;


    Υ.Γ.2. Συνημμένα μπορείτε να βρείτε και το συμφωνητικό υπεκμίσθωσης με τους προαναφερόμενους αλλά και τους λοιπούς ενδιαφέροντες όρους της συμφωνίας".

    Ακόμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα συμφωνητικό( κλικ εδώ) και ένα απόκομμα σχετικό από την "Αθλητικής Ηχώ" (κλικ εδώ).


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad