Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

    Εύκολο απόγευμα για τον Εξάστερο το απόγευμα, που νίκησε το Μαρούσι και προκρίθηκε στους 4 του Κυπέλλου...(+δηλώσεις Ζότς)

    Ο αγώνας έγινε και κλεισμένων των θυρών, γιατί οι πρωταθλητές έχουν μια τιμωρία 5 αγωνιστικών από τους τελικούς με τον Πελάτη στο ΟΑΚΑ, που ελπίζουν να μειωθεί στη έφεση που άσκησε η ΚΑΕ.

    Στα του αγώνα δεν έχουμε να γράψουμε πολλά, οι φιλοξενούμενοι αγωνιστικών με 5 παίχτες από το ερασιτεχνικό τους τμήμα, αρα το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο ύπερ του Εξάστερου, τελικό  σκορ 93-61. 


    Τα δεκάλεπτα: 27-17, 56-30, 76-43, 93-61

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ζούμπος, Μάριτς 15 (7/16 διπ., 13 ριμπ.), Λόγκαν 11(4/5 διπ., 1/5 τριπ.), Σάτο 3(1), Π. Καλάθης 11 (3/8 διπ.), Διαμαντίδης 2, Βουγιούκας 18 (7/8 διπ.), Ν. Καλάθης 10, Κυρίτσης 6, Σμιθ 3, Καϊμακόγλου 6, Γιασικεβίτσιους 8
    -----------------------------------------------
    O Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα των παιχτών του, άστραψε και βρόντηξε...

    -Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

    "Θέλω να συγχαρώ το Μαρούσι, που ήρθε και προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό. Παρόλα τα προβλήματά του και με πολλούς νεαρούς παίκτες, ήρθε κι έπαιξε δυνατά. Συχγαρητήρια και πάλι. Για ακόμη μία χρονιά αρχίζουμε χωρίς κόσμο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια γίνεται το ίδιο και για πόσα θα συνεχίσει να γίνεται. Αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Στον αθλητισμό το κίνητρο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Κι απόψε αγωνιστήκαμε χωρίς κίνητρο. Κι αυτό είναι πολύ κακό. Πάνω απ' όλα θα πρέπει να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Κι έπειτα το Μαρούτσι που ήρθε κι αγωνίστηκε για 40 λεπτά. Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε καλή δουλειά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά. Μόλις ενημερώθηκα πως δε θα παίξουμε την Κυριακή με τον Άρη. Κι αμέσως μετά υπάρχει η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Ουνικάχα. Δεν είμαστε καν έτοιμοι για την Α1, πόσο μάλλον για την Ευρωλίγκα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Ο Μπατίστ ίσως μπει στις προπονήσεις ενώ κι ο Τσαρτσαρής είναι εκτός. Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλές προπονήσεις. Είμαστε διαφορετική ομάδα απ' ό,τι πέρυσι και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Όταν αγωνίζονται εναντίον έχουν σημαντικά κίνητρα, είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης. Αν δεν το καταλάβουμε τώρα θα έχουμε δύσκολη χρονιά".

    "Είμαστε διαφορετική ομάδα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες. Δε θέλω να πω με τον Φώτση πόσα χρόνια ήμασταν μαζί, ο Ντρου ήταν μαζί μας τρία χρόνια, ο Τέπιτς. Δεν είναι το ίδιο να συνεχίζεις με τους ίδιους παίκτες και το ίδιο με άλλους. Χρειάζεται χρόνος, αλλά κι αυτός πάντα δεν είναι αρκετός. Κάποιοι έχουν ποιότητα και κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε; Και 18 ώρες να δουλέψεις, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει".

    "Μη μας συγκρίνετε με πέρυσι. Έχουμε καινούριους παίκτες. Κάναμε την χειρότερη προετοιμασία εδώ και χρόνια. Για πολλούς και διαφορετικούς παίκτες. Στο Ζλάτιμπορ είχαμε ισώσεις, στα φιλικά τραυματισμούς. Ο Μπατίστ στη Μόσχα, ο Νικ κι ο Διαμαντίδης στην Κωνσταντινούπολη. Αρχίσαμε φιλικά χωρίς προπονήσεις. Πώς να παίξουμε χωρίς προπόνηση; Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε καλή δουλειά. Αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά. Θα δούμε".

    "Το κίνητρό μου είναι πάντα το ίδιο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι πάντα εκεί στην προπόνηση. Χωρίς αυτό δε θα είμαι προπονητής. Φανταστείτε πώς αισθάνομαι. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας όλα αυτά τα χρόνια. Με όλο το σεβασμό προς το Μαρούσι, η διαφορά μεταξύ μας είναι υπαρκτή. Χάσαμε στην τελευταία περίοδο (σ.σ. 17-18). Να επαναλάβω πως είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς κόσμο. Ιδιαιτέρως όταν αυτό γίνεται κάθε χρόνια. Γιατί είμαστε σε αυτή την κατάσταση; Δεν ξέρω και δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω. Θα είμαι πανευτυχής αν μείνουμε τιμωρημένοι για τέσσερα ματς. Θέλω να παίξουμε με τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο. Μακάρι κάποιος να βρει τη λύση. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο κόσμος θα έπρεπε να είναι εδώ και να χειροκροτήσει το Μαρούσι, που βρήκε τη δύναμη κι αγωνίστηκε σε αυτή την κατάσταση. Απέχουμε πολύ από το να έχουμε το κατάλληλο μπασκετικό επίπεδο".

    Editorial: (greenarea team) 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad