Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΤ ΚΑΛΑΘΗΣ: "ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ"

    Ο Πάτ Καλάθης σε συνέντευξη του, μίλησε για την εμπειρία του μέχρι τώρα στον Εξάστερο, για τον απαιτητικό Ζοτς και για το ντέρμπι με τον πελάτη...

    -Αναλυτικά όσα δήλωσε σε κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα:


    Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία;
    "Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι καινούριο. Το να είσαι υπό τις οδηγίες του κ. Ομπράντοβιτς είναι απίστευτο. Για εμένα είναι πρωτόγνωρη εμπειρία, ωστόσο έχω πολύτιμη βοήθεια από τον αδερφό μου, αλλά και τους παλιούς. Τον Μπατίστ, το Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή, οι οποίοι ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ότι χρειάζεται πολλή δουλειά".

    Ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού για φέτος;
    "Στην Ευρωλίγκα έχω παίξει και με το Μαρούσι, αλλά είναι πολύ διαφορετικό να είσαι σε ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το τρόπαιο. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και πρέπει να ανταποκριθώ".

    H γνώμη σου για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς;
    "Ο κ. Ομπράντοβιτς είναι σπουδαίος προπονητής. Όλα τα θέλει στην εντέλεια".

    Τι έγινε στην αντικατάστασή σου στο φιλικό με την Εφές στο τουρνουά;
    "Πολύ απλά τα έκανα θάλασσα και το πλήρωσα. Μου είχε δώσει μια οδηγία, δεν την εφάρμοσα κι έμεινα στον πάγκο. Οι κανόνες είναι σαφείς".

    O αδερφός σου αποτελεί παράδειγμα για εσένα;
    "Ο Νικ έχει ήδη εμπειρία δύο ετών στην ομάδα, στα οποία έχει βελτιωθεί. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Με έχει προετοιμάσει για αυτά που συναντώ στον Παναθηναϊκό. Η περσινή σεζόν για το Νικ ήταν εκπληκτική, αφού έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στα κρίσιμα παιχνίδια".

    Την 5η αγωνιστική παίζεται με τον Ολυμπιακό, τι έχεις τα πεις για το παιχνίδι;
    "Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Είναι δυνατός, αλλά επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και στο πώς θα πετύχουμε. Ελπίζω να γίνει καλό πρωτάθλημα, γιατί θα βοηθήσει και το μπάσκετ το ίδιο".

    Θα είναι και φέτος δυνατός ο Παναθηναϊκός;
    "Η ομάδα θα είναι εξίσου δυνατή. Ο Φώτσης και ο Νίκολας είχαν σημαντικό ρόλο, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στο τώρα και το αύριο. Σίγουρα θα είμαστε δυνατοί σε όλα τα μέτωπα. Εμείς που είμαστε εδώ θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να πετύχει ο Παναθηναϊκός".

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad