Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΙΓΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ..."

    Πολύ σαλιάρισμα από τον Νικολάκη Μαχλά προς τον φιλο του Βαγγέλα, ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε...

    Τις δηλώσεις που έκανε στον προβαταθλητή(τυχαίο;) για τον Βαγγέλα, τους παίχτες του Γαύρου και για το Τηγάνι, ούτε το υπηρετικό προσωπικό του προέδρου των λιμανίσιων δεν θα τις έλεγε...

    -Διαβάστε απόσπασμα...



    Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:
    "Αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρώ ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν ήταν ο Μαρινάκης, που ήρθε κι έκανε όλες αυτές τις επενδύσεις στο χώρο, θα είχαμε μιζέρια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήταν πολύ δραματικά τα πράγματα!
    Κι ένα μεγάλο μερίδιο για το ότι αποφεύχθηκε αυτή η κατάσταση οφείλεται στις διοικητικές εξελίξεις που υπήρξαν στον Ολυμπιακό, γιατί είχε ως αποτέλεσμα την κίνηση στην αγορά. Εννοώ ότι υπήρξε δραστηριότητα στο μεταγραφικό τομέα, μπήκαν χρήματα, όπως φυσικά έπραξε ό,τι καλύτερο μπορούσε για τη διοργανώτρια αρχή. Είναι σίγουρο, δε, ότι από τέτοιους παράγοντες έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποια άλλη ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα αυτή την περίοδο;".

    Ποια είναι η γνώμη σας για το επιθετικό δίδυμο Τζιμπούρ με Μιραλάς;
    "Νομίζω ότι είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, οι πιο φορμαρισμένοι μαζί με τον Λέτο. Μιλάμε για ένα δίδυμο "φωτιά" και μου έκανε εντύπωση η απόδοσή τους τόσο στο ματς με την Ντόρτμουντ όσο και στο πρόσφατο του Ολυμπιακού, στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο".

    Επισκεφτήκατε και πρόσφατα το Καραϊσκάκη, η άποψή σας για την έδρα του αντιπάλου σας;
    "Υπάρχει καλύτερο γήπεδο; Μιλάμε για το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα και δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που το υποστηρίζει αυτό. Νομίζω ότι χαρά για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τέτοια έδρα, είναι άλλη η αίσθηση".
    --------------------------------------

    -Τέτοιο γλύψιμο Νικολάκη ούτε σε... παγωτό δεν έχεις κάνει, μόνο ο Βαγγέλας είχε την τιμητική του.

    -Σώπα ρε Νικολάκη, σιγά μην καείς από το δίδυμο της κολο-φωτιάς, μόνο εσύ τρόμαξες με την απόδοση Τζιμπούρ και Μιρέλας, όσο για τον Πανιώνιο...δες τα μαρκάρισματα των αμυντικών και θα καταλάβεις.'Οπως θα είναι και τα μαρκαρίσματα της δίκης σου ομάδας...αφού παραρτήματα είστε και τα δυο!

    -Ελα ντε, υπάρχει καλύτερο γήπεδο-τηγάνι από αυτό; Μόνο για τηγανίτες και για πρόβατα σαν εσένα κάνει...!

    Υ.Γ.1. Τράβα σκούπισε τα δάκρυα σου Νικολάκη, μας έπεισες...

    Υ.Γ.2. Πέρνα τώρα από το αφεντικό σου να πάρεις το χαρτσζιλικι σου για όλα αυτά που είπες. Κάτι έπρεπε να πεις και εσύ αφού σας κράτησε στην Σουπερ Λιγκα για να ανοίγετε τα πόδια στην ομαδούλα του...!


    Editorial: ΑΝΤΙred
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad