Header Ads

  • Breaking Green News

    SUPERLEAGUE Η' SUPER-ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ???

    Ξεκινάει πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα, λειψό με 14 αντι για 16 ομάδες. Θέατρο του παραλόγου? Θέατρο σκιών? Κουκλο-Θέατρο? Θέατρο γενικά? Όχι. Απλώς ελληνικό πρωτάθλημα 2010-2011...

    Στοίχημα δεν πρέπει να παίζουμε ποιος θα το κερδίσει αλλά αν αυτές οι ομάδες που ξεκίνησαν θα καταφέρουν να είναι στη λήξη του. Στημένα, πλαστά, ποινές, υποβιβασμοί, ότι θες έχει φέτος. Αλλά η μπάλα παίζεται κανονικά χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς.

    Εδώ εκκρεμούν τόσες δικαστικές υποθέσεις και εμάς μας ένοιαξε π.χ. πως θα παίξει ο πρωταθλητής μας στην Ευρώπη χωρίς να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Λες και αν είχε θα πήγαινε καλύτερα. Τέλος πάντων. Ξεχάσαμε τι ακούσαμε από τις συνομιλίες? Σε ποιους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και για ποια αδικήματα? Ή επειδή διακόπηκε η διαρροή συνομιλιών (καλώς κατά τη γνώμη μου) στρουθοκαμηλίζουμε και νομίζουμε ότι πάει τελείωσε? Αμ δεν τελείωσε. Αλλά εμείς ακάθεκτοι. Ελληνικό πρωτάθλημα 2010-2011.

    Οφείλουμε να πολεμήσουμε το σάπιο σύστημα που εκμεταλλευόταν την ομάδα μας πάνω από μία δεκαετία. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτεροι και με λαμπρό μέλλον και μόνο με δόλιους τρόπους μπορούν να μας υποσκελίσουν. Εδώ φθάσαμε στο σημείο να προσπαθούν να μας μπλέξουν στη κόλπα τους αλλά δεν τα κατάφεραν. Η μόνη ελπίδα είναι η δικαιοσύνη γιατί από τους υπεύθυνους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων δεν υπήρχε περίπτωση να δούμε προκοπή.

    Το πρωτάθλημα είναι αναξιόπιστο, οι συμμετέχουσες ομάδες υπό αμφιβολία, εκκρεμούν οι ομάδες «Α και Β» και ποιος ξέρει πόσες μεταβλητές θα έχουμε ακόμα, ο κόσμος όσο πάει και μειώνεται στα γήπεδα, επενδύσεις μηδέν, θέαμα υπό το μηδέν … και που είσαι ακόμα. Αυτοί που το κατάντησαν έτσι να το χαίρονται και να πανηγυρίζουν όταν το κατακτούν.
    Εμείς σαν Παναθηναϊκοί τουλάχιστον έχουμε ένα βασικό προνόμιο. Μπορούμε να κοιμόμαστε άνετοι τα βράδια. Μπορούμε να κοιτάμε τους αντιπάλους στα μάτια όταν συζητάμε. Μπορούμε να λέμε ότι είμαστε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Και όλα αυτά δεν μας τα … χαρίσανε. Τα κερδίσαμε και τα αξίζουμε, όσα κερδίσαμε...!


    Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας την Κυριακή που αντιμετωπίζει το... παράρτημα της Ξάνθης!

    Editorial: Marulio
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad