Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"

    Για άλλη μια φορά ξεφτιλίστηκε ο ψευτοεξυγιαντής και ψευτοπρωταθλητής Βαγγέλας από κορυφαίο αγγλικό περιοδικό...

    Το περιοδικό Four Four Two(FFT), εξαπολύει βαριούς χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο των Λιμανίσιων, χαρακτηρίζοντας τον ως υποκινητή ταραχών, αφήνοντας υπόνοιες για τους τίτλους της ομάδας του, ενώ υπάρχει αναφορά για την εμπλοκή του στα στημένα και στο ντέρμπι της κλοπής.

    Μην ξεχνάμε ότι έχει και δυο ποινικές διώξεις για τους παραπάνω λόγους, που περιέργως ακόμα καθυστερούν και δεν έχουν αρχίσει οι ανακρίσεις.

    -Απόσπασμα από το περιοδικό:

    "Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών της Ελλάδας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων, μαζί με 85 ακόμα ανώτερα στελέχη του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον 38ο τίτλο του - και έτσι την πρόκριση στο Champions League της επόμενης χρονιάς- ενώ ο Μαρινάκης παρακολουθούσε ένα εγχώριο ματς ως πρόεδρος της Super League, έχοντας ταυτοχρόνως προσωπικά συμφέροντα ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, έδωσε στους φιλάθλους ακόμα μια αφορμή για να νοιώσουν την αδικία. Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές".

    * Στη φωτογραφία του άρθρου, όπως βλέπετε δεξιά είναι εικόνα από το περσινό μαιμουδένιο-πέτσινο-καλοπουλέικο ντέρμπι. 


    Υ.Γ. Ο κ.Φάκος αυτά άραγε τα βλέπει? Τα βλέπει και τα ξέρει, αλλά δεν τολμά. Ας καταλάβουν επιτέλους ότι η μπόχα και η βρώμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει όνομα και λέγεται...Γαύρος! Ας ελπίζουμε στις νέες διώξεις από τον άλλο μήνα να είναι και ο Γαύρος και ο πρόεδρος του μέσα.


    Editorial: ANTIred
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad