Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ"

    Στην προκαθορισμένη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν τον ευρωπαικό αγώνα με την  Μαλαγα, ο Ζοτς στάθηκε στο κατά πόσο είναι έτοιμη η ομάδα...


    -Αναλυτικά όσα είπε:


    "Είναι μία περίοδος που έγιναν πολλά πράγματα. Είμαστε αρχικά μία διαφορετική ομάδα. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού προσπάθησα να διατηρήσω την ομάδα, αλλά ήταν αδύνατο. Και επίσης αντιμετωπίσαμε προβλήματα που δεν περιμέναμε.

    Με την Μάλαγα θα αγωνιστούμε χωρίς πέντε παίκτες που μας έφεραν το Ευρωπαϊκό. Τους Φώτση, Νίκολας και Τέπιτς, αλλά και τους Τσαρτσαρή και Περπέρογλου για τον οποίο λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάσταση που βρίσκεται. Και πρέπει να καταλάβετε όλοι πως είναι πολύ σημαντικό να τον βοηθήσουμε και να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει.

    Κάτι ακόμα είναι ότι όλη η ομάδα ξεκίνησε να δουλεύει την 1η του Σεπτέμβρη και ως τώρα δεν έχουμε κάνει καμία προπόνηση όλοι μαζί... Κάθε χρόνο στο σχέδιο προετοιμασίας θέλουμε να ξεκινάμε έξι εβδομάδες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, αλλά φέτος έχουμε φτάσει ήδη τις εφτά και έχουν συμβεί πάρα πολλά, με πολλούς παίκτες να είναι κατά περιόδους εκτός"

    Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις σωστά έτσι. Όλα αυτά τα λέω γιατί πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ένα πράγμα... Με την Μάλαγα θα πρέπει να δώσουμε πάνω από το 100% για να φανούμε ανταγωνιστικοί".

    Για την Μαλάγα, είπε...
    "Μπορούμε να μιλάμε για την Μάλαγα για μία ώρα. Την έχουμε παρακολουθήσει, είναι η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 3/3 στην Ισπανία και είναι διαφορετική από πέρυσι. Έχει αλλαγές στους πλέι μέικερ και στους ψηλούς.

    Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι μας με το Μαρούσι, δουλέψαμε σκληρά και οι παίκτες μου κατάλαβαν ότι θα πρέπει να αυξήσουν τους ρυθμούς τους και ελπίζω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι έτοιμοι για να δουλέψουμε και σκληρά.

    Ελπίζω πως αύριο θα έχουμε και την βοήθεια των οπαδών μας που έχουν να μας δουν μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες. Είναι καλή ευκαιρία και για αυτούς να έρθουν και να μας δουν".

    -Απάντησε και σε ερωτήσεις:

    Είναι η δυσκολότερη πρεμιέρα σας στον Παναθηναϊκό;
    " Ναι, σίγουρα..."

    Πόσο κρίσιμο είναι το ματς με την Μάλαγα;
    "Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικά. Κάθε πόντος είναι σημαντικός. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε αγώνα με τον αγώνα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στο Τορ-16 και ίσως αυτό σας προκαλεί έκπληξη. Γιατί μπορεί να είμαι αισιόδοξος και να έλεγα ότι θα φτιάξουν κάποια στιγμή στην προπόνηση... Αλλά κάθε μέρα εμφανιζόταν και ένα ακόμα πρόβλημα.

    Δεν κλαίω, αλλά σας το λέω και το έχω πει και στους παίκτες μου. Αν θέλουμε να είμαστε σκληροί κόντρα στην Μάλαγα δεν αρκεί μόνο να παίξουμε καλά... Πρέπει να παίξουμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά όλοι μας πρέπει να αφήσουμε κατά μέρους όλα τα προβλήματα και να συγκεντρωθούμε για να παίξουμε καλά.
    Αυτή η περίοδος που μας πέρασε ήταν η πιο δύσκολη για μένα στον Παναθηναϊκό. Με κάθε έννοια... Θα δούμε πως θα είναι στο μέλλον".

    Σε ποιο επίπεδο είναι αγωνιστικά η ομάδα;
    "Αν σας πω τώρα ότι είμαστε στο 50% αυτού που θα ήθελα θα έλεγα ψέματα στον εαυτό μου. Όλα είναι καινούργια για τους νέους παίκτες και αυτό είναι το ένα μέρος του προβλήματος. Ένα άλλο κομμάτι είναι αυτό που είπα για τους τραυματισμούς και τις απουσίες.

    Αλλά πρέπει και οι νέοι παίκτες να καταλάβουν ότι αυτή η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται είναι ευκαιρία ζωής. Αν δεν το καταλάβουν δεν έχει κανένα νόημα. Οπότε πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς τους ίδιους. Για μας, όπως κάθε χρόνο, όλο το τιμ είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε.

    Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να καταλάβουν μόνο αυτοί. Αλλά όλοι τους. Να καταλάβουν τι σημαίνει να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Μπορούμε να μιλάμε για δέκα μέρες, αλλά η κρίση θα είναι την Πέμπτη... Είναι αυτό που τους λέω στα αποδυτήρια. Έχουν το δικαίωμα να παίξουν καλά ή να παίξουν και άσχημα. Αλλά πρέπει όλοι να δώσουν και την ψυχή τους στο παιχνίδι".

    Για τις αλλαγές στην διαιτησία που έχει γίνει πολύ πιο αυστηρή,απάντησε:
    "Ήταν θέμα συζήτησης στην Πόλη. Πρακτικά τίποτα δεν άλλαξε. Λένε ότι οι διαιτητές θα είναι το ίδιο αυστηροί με τους κανονισμούς από το 1'' ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ελπίζω να τηρηθεί αυτό! Για όλους... Έχω μιλήσει με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους παίκτες μου. Είναι πολύ σημαντικό να εστιάζει κανείς στο μπάσκετ και στο παιχνίδι.

    Διαφωνήσαμε με το να δίνεται εύκολη τεχνική ποινή στους παίκτες που αντιδρούν μέσα σε αθλητικά πλαίσια, απλά εκφράζουν την έκπληξη τους... Άνθρωποι είναι... Αλλά θα δούμε πως θα πάει και αυτό...". 

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad