Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΤΙΣΤ: "ΠΡΩΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ"

    O γίγαντας του Εξάστερου, Μάικ Μπατίστ, τόνισε σε πως προέχει πρώτα το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ για την Ευρωλίγκα και μετά ο Πελάτης...

    -Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάικ στο στο επίσημο σαιτ του Εξάστερου,paobcblog.gr:

    «Ελπίζω να είστε όλοι καλά… Εμείς έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και ένα ρεπό που μας βοήθησε να ξεκουραστούμε. Ξέρουμε ότι δεν εκτελέσαμε την αποστολή μας την περασμένη Πέμπτη και ότι δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Για 30-35 λεπτά του αγώνα, είχαμε τον έλεγχο και για τα τελευταία πέντε λεπτά της κανονικής διάρκειας, αλλά και στην παράταση, σε ότι αφορά το μυαλό, αφήσαμε τον αγώνα να μας ξεφύγει. Κάναμε κάποια λάθη και αυτό τελικά μας οδήγησε στην ήττα.

    Αλλά βλέπουμε και μαθαίνουμε από το βίντεο, είδαμε τι κάναμε και ελπίζω όπως όταν πάμε στη Μόσχα θα πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Το θετικό είναι πως όλοι κατάλαβαν ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που θεωρητικά είναι η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ήταν θέμα λεπτομερειών να τους νικήσουμε. Οπότε, όπως ήδη είπα, ελπίζω σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη φορά.

    Δεν χρειάζεται μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα και από τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε. Ήταν σαν να δώσαμε το παιχνίδι εμείς οι ίδιοι. Δεν μειώνω την ΤΣΣΚΑ, ούτε καν, είναι μια μεγάλη ομάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, αλλά ένιωσα σαν να ηττηθήκαμε από εμάς τους ίδιους. Και όμως είπα, είδαμε το βίντεο για να μάθουμε από τα λάθη μας και όπως πάντα θα προχωρήσουμε μπροστά και θα εστιάσουμε στους αγώνες που έρχονται. Την επόμενη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε, θα έρθει ένα καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς.
    Προσωπικά, ίσως να ένιωσα κάποια κούραση σε κάποιες στιγμές. Το είδα και στο βίντεο. Γενικότερα, παρακολουθώ πάντα πώς παίζω, πώς κινούμαι, τι κάνω σωστά και τι κάνω λάθος. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθείς να δώσεις το μάξιμουμ πάντα και ξέρεις ότι κάποιες στιγμές το μυαλό σου μπορεί να «κουραστεί» για δύο δευτερόλεπτα και σου λέει να κάνεις κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνεις και γίνεται το λάθος, κάνεις τη λάθος επιλογή. Ευτυχώς, έχω το χρόνο να γίνω ο Μάικ που εγώ ξέρω και αυτός που υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι. Συνεχίζω να δουλεύω και πιστεύω ότι θα είμαι πολύ καλύτερα.

    Πρέπει να σκεφτούμε τους αγώνες που έρχονται… Τα πράγματα είναι όπως τα είπα. Είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουμε πώς να εστιάζουμε σε έναν αγώνα, αποσυνδέοντας τους εαυτούς μας από όλα τα άλλα. Η Brose Baskets είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ καλή αμυντικά ομάδα και παίζει καλά εντός έδρας. Θα μας κάνουν να κοπιάσουμε για καθετί που θα κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι κάτι που πρέπει να σεβαστούμε λοιπόν. Αυτό είναι το μόνο που βρίσκεται στο μυαλό μου τώρα. Η Μπάμπεργκ.

    Ξέρουμε ότι μόλις και αυτός ο αγώνας τελειώσει θα εστιάσουμε στον Ολυμπιακό, έναν αγώνα στον οποίο τελικά θα έχουμε και τον κόσμο μας δίπλα μας. Είναι κάτι καλό. Απλά ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα μας αφήσουν να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Θέλουμε τον κόσμο μας σε κάθε αγώνα. Και να τους χάσουμε από κάτι βλακώδες το οποίο θα γίνει, είναι κρίμα. Την ίδια στιγμή δεν αποφασίζουμε εμείς γι'αυτούς. Ελπίζω την Κυριακή να δημιουργήσουν μια καλή ατμόσφαιρα και να μας οδηγήσουν στη νίκη. Θα προσπαθήσουμε πολύ να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Νιώθουμε καλά και είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Το «δέσιμο» υπάρχει και εκτός γηπέδου.

    Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια πραγματική οικογένεια. Ο Στίβεν έχει τη σύζυγό του εδώ, υπάρχει η γυναίκα μου, η γυναίκα του Ντέιβιντ, ο Πατ και ο Νικ έχουν τις κοπέλες τους. Και το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους παίκτες μας πια. Υπάρχουν οικογένειες. Και είναι κάτι πολύ καλό. Απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου. Ειδικά, για τη σύζυγό μου, θα πρέπει να πω ότι είναι κάτι πολύ καλό, γιατί έχει παρέα. Το απολαμβάνει. Και ο γιος μου το ίδιο, αν και για να σας πω την αλήθεια, ο Μάικι απολαμβάνει όλων την παρέα. Είναι τέτοιος τύπος… Είναι σαν τον πατέρα του.

    Είναι ώρα να σας αφήσω… Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Μέχρι τότε να προσέχετε τους εαυτούς σας και να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωής σας. Θα σας δω στο ΟΑΚΑ...».

    Editorial:(greenarea team) 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad