Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: "ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ"



    Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πελάτη, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε ικανοποιημένος μόνο με τη νίκη και όχι με τη συνολική απόδοση της ομάδας...(+Δηλώσεις Καλαθη, Καιμακόγλου)

    -Δήλωσε χαρακτηριστικά:

    "Πάντα ένα τέτοιο ματς είναι πολύ δύσκολο. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα και γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος, όπως και στα τελευταία μας παιχνίδια κάναμε κάποια λάθη. Κρατάμε μόνο τη νίκη".

    "Θα πω για την ατμόσφαιρα ότι ήταν πάρα πολύ καλή και ελπίζω και στα υπόλοιπα παιχνίδια να είναι έτσι…".


    Δηλώσεις Νίκ Καλάθη:

    "Ήταν μία μεγάλη νίκη, Θα μπορούσαμε βέβαια να παίξουμε και καλύτερα, φτάσαμε να προηγούμαστε και με δώδεκα πόντους, αλλά στο τέλος, νικήσαμε μόνο με τέσσερις"


    "Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην Euroleague, όπου έχουμε δύσκολα ματς, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη, έπρεπε να μπούμε μέσα και να την πάρουμε και αυτό κάναμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά ακολουθούν και άλλα μεγάλα παιχνίδια".

    Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ,είπε:
    "Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί, έκαναν σολντ άουτ, μας βοήθησαν πολύ, είναι ευχάριστο ότι δεν έγινε τίποτα"


    Δηλώσεις Καιμακόγλου:

    "Μετά από δύο ήττες καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη. Είχαμε, βέβαια ένα παιχνίδι το πιο δυνατό μας για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε, κάθε φορά που παίρναμε διαφορά έπρεπε να την κάνουμε 15 πόντους και όχι να μειώνει ο Ολυμπιακός. Για εμάς στόχος είναι να πάμε στο ΣΕΦ για να νικήσουμε. Αυτό που κοιτάμε αυτή την στιγμή είναι η νίκη.

    Δεν είπαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα, δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο, απλά δεν θα πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα γιατί ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια".

    Editorial: (greenarea team)
       

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad