Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΥΝΟΕΙ" ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΒΑ!

    Πριν λίγες μέρες είχαμε σχεδόν σίγουρο ότι το Λοκ Αουτ θα είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι. Σήμερα όμως μάθαμε ότι τελικά το ΝΒΑ ξεκινάει και πάλι... 

    Αυτό βέβαια για τον Εξαστερο είναι μια θετική εξέλιξη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι από τις λίγες ομάδες στη Ευρώπη που δεν εκμεταλλευτικών το Λοκ Αουτ, φέρνοντας κάποιον παίχτη από ομάδα του ΝΒΑ, κάτι που όμως δεν έπραξαν το ίδιο πολλές ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίκα και μάλιστα ως αντίπαλες στον όμιλο που είναι τώρα οι Πρωταθλητές, όπως για παράδειγμα η Τσσκα(Κιριλένγκο) και άλλες όπως οι Ζαλγκίρις(Ται Λόουσον,Σόνι Ουίμς), Ρεάλ Μαδρίτης(Ρούντι Φερνάντεζ, Σερτζ Ιμπάκα), Παρτιζαν(Πέκοβιτς).

    Οι παραπάνω ομάδες όπως και πολλές άλλες στην Ευρώπη, είναι αναγκασμένες πλέον μαζί με τους προπονητές τους, να αλλάξουν ριζικά τα αγωνιστικά τους πλάνα... για τι είχαν ποντάρει πολύ στην δυναμική που θα είχαν από τους παίχτες του ΝΒΑ, τώρα όμως θα επιστρέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στις ομάδες τους...!

    Ο μόνος που δεν θα προβληματιστεί απόν ούλη αυτή την εξέλιξη, είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που θα συνεχίσει κανονικέ το πλάνο του με όλους τους άπαιχτες που έχει στη διάθεση του, μάλιστα είναι και δικαιωμένος που δεν ήθελε από το καλοκαίρι να φερε κάποιον παίχτη από το ΝΒΑ,τα σχέδια δεν αλλάζουν και ο δρόμος για το 7ο στην Πόλη συνεχίζετε κανονικότατα...!!!    


    Editorial: (greenarea team)
        

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad