Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ!

    O Παναθηναϊκός μετά και το τέλος της 10ης αγωνιστικής παραμένει άξια πρώτος και καλύτερος στην βαθμολογία μετά και από 3 δύσκολα συνεχόμενα ντέρμπι...(+VIDEO,αναλυτικό άρθρο) 


    Δεν μάσησαν πουθενά οι πράσινοι στη ζούγκλα του τηγανιού, πολύ καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τους Γαύρους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα...

    Το τριφύλλι προηγήθηκε με τον Ζεκα υστέρα από εκπληκτική προσπάθεια του Κουίνσι, κλείνοντας το ημίχρονο με μπροστά στο σκορ. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ υπήρχε αδράνεια  στους πράσινους,οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1.


    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Πολύ καλό ξεκίνημα των πράσινων στο ντέρμπι, πίεζαν και ήρθε το γκολ από την έμπνευση του Κατσουράνη και την ταχύτητα-τεχνική του Κουίνσι που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πασάρει στον Ζεκα και το 0-1 είναι γεγονός στο 17' λεπτό.

    Η τριπλέτα του τριφυλλιού στην επίθεση με τους Λέτο, Κουίνσι και  Κλέιτον, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Γαύρου, ενώ στο 29' ο Λέτο είχε δοκάρι.

    Μετά το 35' λεπτό οι πράσινοι χαλάρωσαν και έπεσε η απόδοση τους, δίνοντας δικαίωμα στους γηπεδούχους να κάνουν επιθετικές προσπαθείς με τους Τζιμπούρ, Μοντέστο, Μιραλάς και με τον  Φουστέρ που είχε δοκάρι..

    Για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός βγάζει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχθεί γκολ, σκορ ημιχρόνου 0-1.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι, δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και με καθόλου συγκέντρωση, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο μόλις στο 47΄λεπτο, σε μια άσχημη στιγμή για την πράσινη άμυνα.

    Στη συνέχεια η ομάδα του Φερέιρα δέχθηκε πίεση, αλλά προσπαθείτε να πιέσει ψηλά για να μην δώσει χώρους στον αντίπαλο, έκανε πολύ καλές ευκαιρίες με Κουίνσι και Λέτο για ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν ήταν ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια.

    Μετά το 75' λεπτό οι πράσινοι πήραν τον έλεγχο στο παιχνίδι, σε μια φάση μάλιστα ο Λέτο έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-2 και να τελειώσει το παιχνίδι εκεί.

    Οι γηπεδούχοι σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης στο 83' λεπτό, δεν σκόραραν γιατί ήρθε απόκρουση του αγώνα από τον Καπίνο, υστέρα από σέντρα του Φουστέρ και κόντρα στον Μαρίνο, η μπάλα πήγαινε προς τα δίχτυα και ενώ ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση γύρισε το σώμα του και απέκρουσε,δείχνοντας τα καλά  αντανακλαστικά του.

    Από εκεί και μετά, μέχρι και το τέλος ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου, με το Τριφύλλι να μην απείλησε σχεδόν καθόλου, τελικό σκορ 1-1 και τον Παναθηναϊκό δίκαια πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, έχοντας περάσει θετικά από πολύ δύσκολες έδρες.


    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad