Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΛΑΘΗΣ: "ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ"

    Ο Νικ Καλάθης μετά τον αγώνα με την Μάλαγα, μίλησε για τον Διαμαντίδη και οτι έπαιξαν δυνατά γιατί δεν ήθελαν τρίτη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα...(+Δηλώσες Ιτούδη)

    -Χαρακτηριστικά είπε:

    "Όλο το ματς ήταν ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είχε δυο διαδοχικές ήττες. Δεν θέλαμε κι άλλη και παίξαμε δυνατά για να πάρουμε τη νίκη. Θέλαμε να μπούμε στο γήπεδο να βάλουμε τέλος στο σερί"


    Ενώ για τον Διαμαντίδη, είπε:
    "Κατά τη γνώμη μου είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης. Πάντα υπάρχει εμπιστοσύνη όταν την παίρνει τη μπάλα στα χέρια του. Έκανε δυο μεγάλα σουτ, ένα όταν ήμασταν 4 πόντους πίσω κι ένα το νικητήριο. Συγχαρητήρια και στο προπονητικό τιμ για τον σχεδιασμό της τελευταίας φάσης".
    -----------
    -Δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Ιτούδης:

    "Συγχαρητήρια σε όλους. Μετά τις δυο διαδοχικές ήττες, τις οποίες γνωρίσαμε με τον ίδιο τρόπο, τη στιγμή που ελέγχαμε τα ματς, έπρεπε να νικήσουμε. Η Μάλαγα πήρε στο τέλος το προβάδισμα κι έγινε το ίδιο πάλι.
    Όσον αφορά την τελευταία φάση, τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είναι όλα δουλεμένα στην προπόνηση. Οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλα τα τάιμ άουτ. Ο σχεδιασμός ήταν για σουτ. Το πρώτο ήταν να σουτάρει τρίποντο, και το άλλο να σουτάρουμε απλά. Ο Νικ έβγαλε πολύ καλή πάσα στην αδύνατη πλευρά".


    Για την προσαρμογή των παιχτών στον αγώνα, είπε: 
    "Ο Ζόριτς έβαλε καλάθια γιατί δεν περιστραφήκαμε σωστά. Το είχαμε δουλέψει το κομμάτι, κλέψαμε τρεις μπάλες, αλλά δεν μας βγήκαν όλα.

    Μαθαίνουμε και πρέπει να μάθουμε σε εντατικούς ρυθμούς πράγματα. Έχουμε παίκτες, όπως οι Λόγκαν, Σμιθ που προσαρμόζονται ακόμα. Η προπόνηση είναι πολύ σημαντική. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού".


    Για το αν ήταν "τελικός" το ματς με τη Μάλαγα,είπε: 
    "Το είχαμε πει. Δεν προσπαθήσαμε να φορτίσουμε τους παίκτες. Εμείς μεταξύ μας το προπονητικό τιμ λέγαμε ότι αυτό το ματς ήταν η 2η θέση".


    Για τον Διαμαντίδη,είπε: 
    "Ο Διαμαντίδης είναι ευλογία, χαρά και τιμή για μας και τους συναθλητές του, που συνεργαζόμαστε μαζί του. Πέρασε μια περίοδο που είχε συνεχόμενα λάθη, ο κόουτς τον έβγαλε για ανάσες. Κάποιοι λοιπόν που έχουν δυνατότητες πρέπει να βγουν μπροστά. Το δουλεύουμε..."

    Editorial:(greenarea team)
          

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad