Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΙΡΑ!

    Όλα πάνε καλά στην ομάδα αγωνιστικά και δεν θέλουμε να αλλάξει τίποτα!Από αυτό το Παναθηναϊκό στέκι με άρθρα ή σχόλια δικά σας, είχαμε εκθέσει την άποψή μας για το «μυστήριο» Φερέιρα, «Δάσκαλος» ή «Μάγος»...(+VIDEO)

    Στην Ελλάδα βέβαια όταν πρωτοήρθε ακούστηκαν τα κλασικά «παππούς», «ξοφλημένος», «ήρθε για ένσημα» κ.τ.λ., όμως εμείς με σταθερή θέση λέγαμε, θα δούμε.
    Την προηγούμενη χρονιά και στον απολογισμό αυτής είχαμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο κεφάλαιο προπονητή. Είχαμε στηλιτεύσει για παράδειγμα τη συνέντευξη τύπου στην Κοπεγχάγη (για το θέμα των 100 συμμετοχών στην Ευρώπη του Καραγκούνη), τη μη διακριτικότητα και μη ηρεμία των αποδυτηρίων κ.α. Δεν τα ξεχνάμε γιατί απλά θέλουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό μας και δυστυχώς οι καταστάσεις του παρελθόντος μας έχουν διδάξει να είμαστε επιφυλακτικοί και να έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Βέβαια, λέγαμε από τότε, θα δούμε.
    Έχει προπονήσει την Πόρτο, ξέρει μπάλα, ξέρει να βλέπει παίχτες κ.α. αλλά με τα πρώτα αποτελέσματα όλοι ήθελαν «κρεμάλα». Εμείς πάλι, ειδικότερα μετά τα ανεπιτυχή ευρωπαϊκά αποτελέσματα, λέγαμε να μείνει, γιατί είναι η καλύτερη δυνατή λύση αυτή τη στιγμή, γιατί είναι «δάσκαλος» στο ποδόσφαιρο και γιατί αξίζει να τον κρίνουμε σε μια γεμάτη χρονιά. Σίγουρα το καλοκαίρι δεν μας τιμάει αλλά όλοι είδαμε και κρίναμε σε ποιο ποσοστό φταίει ο καθένας.

    Με την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος??? Πράσινο τρένο. Σαρώνουμε τα πάντα με πολλά γκόλ και καλό θέαμα. Αυτό σίγουρα το πιστώνεται ο Φερέιρα ολοκληρωτικά. Κράτησε τη συνοχή στην ομάδα σε μια χρονιά με πολύ γκρίνια από την αρχή και διοικητική αστάθεια, μέχρι να έρθει το θέμα του Σαούντ και φαίνεται ότι δούλεψε πολύ. Αυτό αποτυπώνεται και χόρτο. Και εκεί που όλοι μας είχαν διαγράψει από το χάρτη έχουμε φτάσει στην ένατη αγωνιστική και με διπλό (αμήν!!!) στους λιμανίσιους, θα τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα. Δεν είναι ο τέλειος προπονητής αλλά τον ευχαριστώ γιατί δεν με πονάνε τα μάτια μου όταν βλέπω την ομάδα και γιατί έδωσε ελπίδα πάλι στον πράσινο λαό και τον έκανε να ονειρεύεται. Επίσης μετά από καιρό ήρθε προπονητής που έφερε καλούς παίχτες και αυτό μας δίνει ελπίδα για το μέλλον και συγκεκριμένα σε ένα άνετο οικονομικά μέλλον, ότι θα δημιουργήσει ένα σχήμα αντάξιο του ονόματος του Παναθηναϊκού. Είναι σίγουρα «δάσκαλος» αλλά εμείς ζητάμε στις 19 Νοεμβρίου να γίνει «μάγος» και να «παγώσει» τους λιμανίσιους.

    Είναι ευκαιρία μέσα σε 15 ημέρες να κερδίσει τη μισή χρονιά. Θα δούμε. Εδώ θα είμαστε ... όπως πάντα.
    -------
    -VIDEO:Αφιέρωμα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα:



    *Το βίντεο δημιούργησε ο συνεργάτης μας, greenwar.

    Editorial: Marulio
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad