Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ!

    Άλλη μια διεθνής αναγνώριση για τους απίστευτους οπαδούς του Παναθηναϊκού μας! Δημοσίευμα κορυφαίου αθλητικού παριοδικού, κάνει λόγω για ένα από τα κορυφαία συνθήματα στον κόσμο...
    (+8 VIDEO)

    Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο αγγλικό περιοδικό Four Four Two, στο τεύχος Νοεμβρίου, έχει αφιέρωμα στα κορυφαία συνθήματα στον κόσμο που έχουν απήχηση και τραγουδιούνται σε αρκετά γήπεδα του κόσμου, ένα από τα συνθήματα αυτά, είναι και το μοναδικό "ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ".

    -Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά...

    "Το σύνθημα που παραδοσιακά τραγουδιέται με το χοροπηδητό του "αλήτη" που βρίσκεται υπό την επήρεια αμφεταμινών, το άτακτο σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού "Χόρτο Μαγικό" συγκρίνει την ομάδα με τα θανατηφόρα ναρκωτικά. Χοροπηδώντας και τραγουδώντας σε μορφή μάζας η γενική εντύπωση που σου αφήνει είναι σαν μια ολόκληρη πόλη υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών σε συναυλία των "Hawkwind" που χάνει τα λογικά της"

    Το "Χόρτο Μαγικό" έχουν αντιγράψει οπαδοί ομάδων από την Βραζιλία, Αργεντινή,Ουρουγουάη, Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Πολωνία κλπ. Δείτε παρακάτω σχετικά βίντεο...



















    *Στο δημοσίευμα του περιοδικού δεν υπάρχει σύνθημα από καμία άλλη ελληνική ομάδα, ούτε από πολλές ομάδες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad