Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟΙ..!

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Η κλάψα και η πουτ@νια μπορεί να χαρακτηριστεί και ως προνόμιο μόνο των Γαύρων εδώ και πολλά χρόνια...


    Τα θριαμβευτικά τους πρωτοσέλιδα μια μέρα πριν το ντέρμπι που πήγαν? Τα καρότα τι έγιναν? Οι βουβουζέλες? Οι χάρτες για το τηγάνι?



    Αυτά γράφατε πριν τον Ντέρμπι...

    Όλα αυτά έγιναν γαργάρα την επόμενη μέρα και άρχισαν την κλάψα και την προπαγάνδα για 5αρες και 6αρες με μπροστάρη τον πρόεδρο τους που ονειρεύεται καρβέλια κάθε βράδυ.


    Τελικά δεν ήταν μόνο 6 τα γκολ που μπορούσε να βάλει ο Γαύρος, αλλά 12, εμείς βρήκαμε για τον Βαγγέλα άλλες 6 φάσεις για γκολ...

    7η: Σουτάρει ο Μέγερι από την άλλη εστία και η μπάλα  απευθείας χτυπάει στο δοκάρι και έξω.
    8η: O Μέλμπεργκ σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή...κολλάει στο χορτάρι.
    9η: Σουτάρει η Μιρέλα αλλά η μπάλα ξυρίζει το δεξί δοκάρι και καταλήγει στην αφάνα του Τσουκαλά στην εξέδρα.
    10: Σουτάρει ο Αβραάμ από το κέντρο και η μπάλα χτυπάει στο αριστερό δοκάρι, μετά στο δεξί και βγαίνει λίγο άουτ.
    11: Σουτάρει ο Μάρκο Παντελής με αριστερό φάλτσο, η μπάλα σποντάρει σε κάτι πινακίδες...χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά λίγο έξω από την γραμμή και ο Καπίνο μαζεύει.
    12: O Bαγγέλας βλέπει την αστοχία των παιχτών του και μπαίνει στη θέση της Μιρέλας, παίρνει την μπάλα περνάει όποιον βρει μπροστά του, ακόμα και τον Καπίνο, ενώ βρίσκετε μόνος του μπροστά στο κενό τέρμα, βλέπει πίσω από αυτό σε όραμα ένα αρνί στη σούβλα και βγάζει τη μπάλα άουτ.

    Καταλάβατε Γαυράκια? Και ο πρόεδρος σας ψέμματα σας είπε....12 γκολ έπρεπε να είχατε βάλει...!

    Τελικά θα μας απαντήσετε που πήγαν τα καρότα? Μην κουράζεστε, αφήστε ξέρουμε εμείς που πήγαν...τα βάλατε εκεί που ξέρετε και σας άρεσε κιόλας κουφαλίτσες-λαγόκοτες πειραιώτισσες...!!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad