Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΤΑΙ 5 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

    "Παγκόσμιο" γεγονός η ήττα του Εξάστερου στην Καβάλα. Πρώτο θέμα στα σάιτ και στα δελτία. Μα καλά σε ποιο κόσμο ζούνε? Από ποιο πλανήτη ήρθαν...

    Δεν ξέρουν ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν όλοι αλλά στο τέλος σηκώνει την κούπα ο Παναθηναϊκός? 
    Ρε τι άλλο θα ακούσουμε αυτές τις μέρες! Εντάξει παίξαμε χάλια και χάσαμε. Ε και? Μη χάσουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέιοφ? Ε και? Θα κάνουμε επιλογή. Γκάλοπ στο ΟΑΚΑ. Που θέλετε να σηκώσουμε κούπα φέτος? Στο σπίτι ή το εξοχικό? Καλή και δύσκολη ερώτηση.

    Δεν έχουμε αντίπαλο ρε παιδιά στο μπάσκετ. Βγήκε ο Ντούντα και έλεγε για τον ηγέτη Σπανούλη. Σιγά τα ωά, φοβηθήκαμε. Εμείς έχουμε τρεις ηγέτες και δεν κάνουμε έτσι. Γιατί? Γιατί είμαστε ομάδα μοντέλο. Ήρθε μια σφαλιάρα και την ξέρουμε τη συνέχεια. Κομμένο ρεπό με πρωτοβουλία των παιχτών, προπόνηση, ανάλυση βίντεο κ.τ.λ. Τα έχουμε ξαναδεί. Στην ομάδα μοντέλο εκτός από τα λεφτά υπάρχουν επαγγελματίες παίχτες που δεν ξέρουν να χάνουν και όταν αυτό συμβαίνει σκάνε και προσπαθούν πιο σκληρά. Κάτι ετοιμάζει ο Ζότς? Προφανώς.
    Σίγουρα δεν ήθελε να χάσει αλλά ξέρει τον τρόπο να φέρει την ομάδα στην κορυφή και στο τέλος να μείνουν μόνο οι ... σαμπάνιες. Γνωρίζουμε όλοι ότι οι ομάδες του δεν γκαζώνουν αυτή τη περίοδο. Όταν έρθει η ώρα και τα κρίσιμα μάτς η ομάδα θα είναι έτοιμη. Και όπως γράψαμε πέρσι, ευτυχώς δεν βγήκαμε αληθινοί, δεν θα κατηγορήσει κανείς αυτή την ομάδα για μια αποτυχημένη χρονιά. Μας έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές, πολλές κούπες, έχει κερδίσει το σεβασμό όλων και θα τη χειροκροτήσουμε και στις ήττες.

    Αυτά λέγαμε, αυτά λέμε και στο τέλος της χρονιάς .... θα ψάχνουμε λεφτά για νέες φανέλες.
     
    Editorial: Marulio
       

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad