Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

    Με άκρως ειρωνικό και επιθετικό ύφος η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε όπως πρέπει στην χθεσινή προσβλητική ανακοίνωση της ΠΑΕ Γαύρος...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

    "Ο αυτισμός με τον οποίο αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν της επιτρέπει να βλέπει πέρα από τη μύτη της. Ανακαλύπτοντας παντού λοιπόν τις δικές της πρακτικές προβαίνει συχνά – πυκνά σε ανακοινώσεις και διαρροές γεμίζοντας αράδες με ορολογία αποκλειστικά δικής της έμπνευσης, πνευματικής ιδιοκτησίας και χρόνων πρακτικής εφαρμογής.

    «Εκφοβισμός», «επιρροή», «χειραγώγηση αποφάσεων», «οπλίζουν χέρια», «ηθικοί αυτουργοί», «προσπάθεια δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας». Όλες οι παραπάνω λέξεις και φράσεις επανέρχονται διαρκώς στην επίσημη και ανεπίσημη ερυθρόλευκη φρασεολογία πιθανόν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν και τους ίδιους τους τους εαυτούς πως οι ίδιες οι διαχρονικά δικές τους πρακτικές χρησιμοποιούνται και από άλλους εναντίον τους.

    Ας μην ανησυχούν. Ο κόσμος που περιγράφουν οι λέξεις τους είναι όλος δικός τους ζουν μόνοι τους μέσα σ' αυτόν και τους διαβεβαιώνουμε πως κανείς, τουλάχιστον σε ό, τι μας αφορά, δεν φιλοδοξεί να τον μοιραστεί. Όσο κι αν μας προσκαλείτε στο πάρτι σας στο βούρκο δεν θα σας επισκεφτούμε.

    ΥΓ: Επί της ουσίας, είναι προφανές ότι σκοπός της χθεσινής ανακοίνωσης είναι να εξοφληθεί άλλη μια δόση του περσινού γραμματίου. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τον κορυφαίο διάλογο από το περσινό νούμερο επιθεώρησης που έσπασε τα «ταμεία»: «...Πρέπει να τους προστατέψεις...» - «Εντάξει. Τελείωσε. Τελείωσε»…".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad