Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΚ ΕΧΑΣΕ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    Κατώτεροι των περιστάσεων οι πράσινοι κόντρα στον Άρη, ξαφνιάζοντας με την κακή τους απόδοση, όλους τους οπαδούς της ομάδας... 


    Πολύ κακό παιχνίδι στο Βικελίδης, η ομάδα ήταν αγνώριστη σε όλη τι διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να έρθει η πρώτη ήττα με 3-1.

    Σαν να μην κατέβηκαν οι παίχτες να παίξουν, το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο και έπρεπε να είχε πιο πολύ σοβαρότητα από τους παίχτες, αλλά αυτοί παρουσιαστικόν αγνώριστοι για πρώτη φορά φέτος.


    Ας δούμε τι έγινε στο παιχνίδι...

    Το ματς ξεκίνησε πολύ άσχημα από τη αρχή για τον Παναθηναϊκό, αψυχολόγητα και χωρίς συγκέντρωση παρουσιάστηκαν οι παίχτες, μόλις στο 12' λεπτό οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Τσέζαρεκ, στη συνέχεια αν και θα περιμέναμε να ανέβει ο Παναθηναϊκός, ήταν νωχελικός χωρίς να κάνει ευκαιρίες, ωστόσο στο 38' λεπτό ο Μπουμσόνγκ ισοφαρίζει  με κεφαλιά σε 1-1, υστέρα από εκτέλεση φάουλ του Λετο.  

    Έμεναν λίγα λεπτά για το τέλος του ημιχρόνου, αλλά οι πράσινοι δεν κράτησαν το 1-1 μέχρι το τέλος, σε μια αναταραχή στην άμυνα και λάθος του Σαριέγκι, ο Αρης κάνει το 2-1 στο 45 λεπτό με τον Ντίκο.

    Στο δεύτερο ημίχρονο το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί για τον Παναθηναϊκό, με εκτέλεση φάουλ οι γηπεδούχοι κάνουν το 3-1 με τον Νέτο.

    Στη συνέχεια η ομάδα του Φερέιρα  προσπάθησε να αντιδράσει, κάνοντας και τις αλλαγές... παίρνοντας στον αγώνα τους Πετρόπουλο, Ρούντολφ και Μαυριά, αλλά ήταν ήδη αργά, η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για να έρθει η ισοφάριση, με συνέπεια να έρθει η πρώτη ήττα.

    Για το Τριφύλλι η ήττα ήρθε από τα πολλά αψυχολόγητα λάθη στη μεσαία γραμμή, στις μεταβιβάσεις  και στη άμυνα.Να φανταστείτε πως μέχρι και πριν τον αγώνα με τον Άρη οι πράσινοι δεν είχαν δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο παιχνίδι με τους κίτρινους δεχθηκαν 2 γκολ, δειγμα πως δεν πήγε τίποτα καλά. Οι πράσινοι ειχαν ελαχιστες ευκαιριες, κάτω απο 4 μαζί με αυτή του γκολ, έτσι δεν είχε τύχη στον αγώνα. 

    Δεν πρεπει αυτη η ηττα να καταβαλει αρνιτικα την ομαδα, ολοι απο τον προπονητη μεχρι και τον τελευταιο παιχτη, πρεπει να κανουν σωστη διαχηριση της ηττας και να κοιταξουν μπροστα, γιατι ακολουθει ενα δυσκολο εκτος εδρας παιχνιδιμε τον Πανιωνιο, ας μην ξεχναμε επισης πως ο Παναθηναικος εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο, δεν πρεπει ομως σε κλαμια περιπτωση να παρουσιαστει τοσο κακος σε κανενα παιοχνιδι απο εδω και περα για να ανεβει παλι μονος πρωτος στη βαθμολογια...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad