Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΠΙΝΟ: "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΜΕ"

    Ο Στέφανος Καπίνο μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη δεν μπορούσε να εξηγήσει τι έφταιξε για την κακή εικόνα της ομάδας...(+Δηλώσεις Κλέιτον)

    -Χαρακτηριστικά όσα είπε:

    "Δεν ξέρω τι έφταιξε σήμερα και κάναμε μία τόσο κακή εμφάνιση, ήταν λίγο περίεργο για εμάς να έχουμε τέτοια απόδοση, αλλά δεν πρέπει να απογοητευτούμε"

    "Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα. Ήμασταν και παραμένουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, να ξεπεράσουμε αυτό το ματς και να συνεχίσουμε όπως πριν".
    ----------------------------------------------
    -Ενώ Κλέιτον από την μεριά του, δήλωσε:

    "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Μπήκαν πιο δυνατά, πήραν τις μονομαχίες. Όταν δεν μπαίνεις δυνατά είναι δύσκολο να βρεις τον ρυθμό. Έχουμε πολύ δρόμο και πρέπει να κυνηγήσουμε μια καλή συνέχεια. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Ήμασταν και εμείς κακοί. Δεν γίνεται να είσαι πάντα καλός. Μια μέρα που δεν είσαι καλά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι".

    "Δεν έχεις περιθώρια για ήττες. Όταν χάνεις είναι πάντα κακό. Χάνεις τρεις βαθμούς και την ψυχολογία σου. Δεν πρέπει να γίνει αυτό. Την επόμενη εβδομάδα πρέπει να βρούμε το καλό μας πρόσωπο".


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad