Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΠΙΝΟ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ"

    Ο MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Στέφανος Καπίνο, επισήμανε πως τον ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας και τίποτα άλλο...(+Δήλωση Ρούντολφ)

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

    Για τη νίκη της ομάδας,είπε: 
    "Ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς και μία σημαντική νίκη. Πετύχαμε καθαρό σκορ και εύχομαι να συνεχίσουμε ανάλογα το 2012.Είμαστε σίγουροι για όσα μπορoύμε να πετύχουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο τη νέα σεζόν".

    Για τη βράβευση του ως MVP,είπε:
    "Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην καριέρα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος. Θέλω πρώτα απ' όλα να βοηθάω την ομάδα μου. Και αν συνδυαστεί το πρωτάθλημα με τον τίτλο του MVP ακόμα καλύτερα".

    Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη,είπε:
    "Νικήσαμε γιατί ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Στην αρχή του β' μέρους ο Αστέρας ήταν καλύτερος, έχουμε όμως εμπειρία και ποιότητα και πήραμε τη νίκη".

    Για το ότι τον παρακολουθούν σκάουτερ ξένων ομάδων,είπε:
    "Ούτε και ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Είμαι στον Παναθηναϊκό, μία μεγάλη ομάδα, θέλω να καθιερωθώ και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή".


    Για το παιχνίδι Κυπέλλου,είπε: 
    "Είναι ένα ματς που πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, είναι ένας μεγάλος στόχος που θέλουμε να κατακτήσουμε, γιατί στον Παναθηναϊκό τα θέλεις όλα".


    -Ενώ ο Ρούντολφ μετά τον αγώνα τόνισε...

    "Πετύχαμε τρία γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε μόνο νίκες έως το τέλος, για να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο".


    Editorial:(greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad