Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ...ΒΑΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

    Ο Παναθηναϊκός μπορεί στο πολύ σημαντικό διπλό στη Νέα Σμύρνη να μην έπαιξε θεαματική μπάλα όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είχε ψυχή πρωταθλητή...

    Είχε τα... βαρίδια να γυρίζει ένα ματς που από τα πρώτα 10 λεπτά του πήγε λάθος, από λάθος... αλλά δεν το έβαλαν κάτω και κόντρα σε όλα...αντικανονικό παίξιμο αντιπάλων και διαιτητή, πήρε μια νίκη ψυχολογίας σε έναν αντίπαλο που θεωρείτε και επίσημο παράρτημα Πειραιά, γι' αυτό η νίκη μετράει δίπλα, η αξία της μεγάλη!

    Οι πράσινοι χωρίς τον προπονητή τους στον πάγκο παρουσιάστηκαν νωχελικοί στο πρώτο δεκάλεπτο, μένουν πίσω στο σκορ υστέρα από λάθος και αδράνεια της άμυνας, εν συνεχεία ισορρόπησαν το παιχνίδι και είχαν φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου με Λετο και Κουίνσι, χωρίς όμως κάποιο γκολ.
    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και σοβαροί για να πάρουν τη νίκη, με πρωτεργάτες τους Λετο, Κουίνσι και Κατσουράνη. Οι γηπεδούχοι θέλοντας να κρατήσουν το 1-0 υπέρ τους, προσπαθούσαν αντικανονικά και με "άσχημα" φάουλ να σταματήσουν τους παίχτες και ειδικά τον Λέτο που συνέχεια βρίσκονταν στο χορτάρι από αντικανονικά παρκαρίσματα. Στο 62' ο Αργεντινός άσσος του Παναθηναϊκού, υστέρα από καταπληκτική τρίπλα αναγκάζει τους αμυντικούς του Πανιωνίου να τον ανατρέψουν μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι, ο Λέτο εκτελεί εύστοχα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.
    Με ανεβασμένη ψυχολογία οι πράσινοι πιέζουν με κλασικές ευκαιρίες να βάλουν ένα δεύτερο γκολ, παρ όλο που το αντικανονικό παιχνίδι  των γηπεδούχων συνεχίζονταν και ο ρέφερι να μην αντιδράει. Σε μια φάση διάρκειας, ο Κατσουράνης καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα του παραρτήματος σημειώνοντας το 1-2, στη συνέχεια και μέχρι το τέλος έγιναν και άλλες φάσεις για το1-3, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν εύστοχοι, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει και ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα μάγκικο διπλό που τον κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας!(με ένα παιχνίδι λιγότερο και από την Τετάρτη με 2, αφού ο Γαύρος θα έχει παίξει όλα τα αναβληθέντα).    

    Το "τρίποντο" στη Νέα Σμύρνη πόνεσε πολύ τους Γαύρους, καθώς περίμεναν να γίνει η γκέλα στο παράρτημα τους, αλλά ευτυχώς για εμάς δεν έγινε και οι άλλοι συνεχίζουν το κλάμα μετά και τον αποκλεισμό από την Μαρσέιγ!

    Ο τίτλος είναι καθαρά στα πόδια των παιχτών του Παναθηναϊκού, έχει βγάλει με επιτυχία όλα τα μεγάλα ντέρμπι και εκτός έδρας(πλην με Άρη), στη συνέχεια έχει σχετικά εύκολα ματς +2 παιχνίδια λιγότερο(έναντι του Γαύρου), που θα παίξει με ομάδες(Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας). Στο δεύτερο γύρο έχει όλα τα μεγάλα ντέρμπι(πλην ΑΕΚ) στο ΟΑΚΑ, αν οι πράσινοι έχουν μια πιθανή αλλαγή διοίκησης, γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη και εκμεταλλευθούν με σοβαρότητα τον παράγοντα δρας, τότε το πρωτάθλημα βάφεται πράσινο!!!    


    Editorial: DoctorGreen (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad