Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!

    Ο καλύτερος παίχτης της Ευρώπης, Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε για τον Παναθηναϊκό, την Εθνική ομάδα και το ΝΒΑ...(+VIDEO)

    Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:


    Για το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ:
    "Δεν μου έγινε πρόταση και δεν πήγα, αλλά δεν είχα και την θέληση να πάω γιατί ξέρω που φτάνουν οι δυνατότητές μου. Φτάνουν ως εδώ. Δεν έχω τα αθλητικά προσόντα, την ταχύτητα και το άλμα για μπορέσω να παίξω εκεί...".


    Για τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού:
    "Εκείνο που αποδείχθηκε είναι το μέταλλο που έχει ο Παναθηναϊκός. Σε καλύτερη στιγμή, έτσι πρόχειρα, ξεχωρίζω τη δουλειά που έκανε ο Βουγιούκας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα ή ο Καλάθης"

    Για το εάν αυτή ήταν η καλύτερη χρονιά του:
    "Δεν νομίζω ότι είναι. Ήταν μια καλή χρονιά, άλλα όχι η καλύτερη. Νομίζω ότι έχω κάνει καλύτερες σεζόν. Πήραμε το βασικό στόχο μας, που ήταν η Ευρωλίγκα, και αργότερα το πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε το Κύπελλο".


    Για το τι τον ενοχλεί στην κριτική που του γίνεται:
    "Ο τρόπος που αντιμετώπισαν και λέχθηκαν πράγματα για μένα, σχετικά με την αποχώρησή μου από την Εθνική. Είναι κάποια πράγματα που δεν είναι έτσι όπως τα λένε. Εκεί θεώρησα ότι με αδικούν. Αυτό και τέλος. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο".


    Για τον ημιτελικό με την Γαλλία:
    "Σε αυτό το παιχνίδι είχα παίξει χάλια, όταν μου ήρθε η μπάλα δεν μπορούσα να το σκεφτώ. Και όχι δεν ήταν ένα σουτ από καρδιάς όπως λέτε, ήταν ένα σουτ που ήθελε τύχη. Δεν είχα κάνει 300 τέτοια σουτ στην προπόνηση την προηγούμενη μέρα για να ξέρω ότι θα πάρω αυτή τη προσπάθεια. Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτεσαι. Σουτάρεις και περιμένεις".


    Για την καριέρα του πριν φορέσει τα πράσινα:
    "Πριν έρθω στον Παναθηναϊκό έπαιζα κυρίως με το ένστικτο. Και στον Ηρακλή ακολουθούσαμε ένα πλάνο, αλλά όταν ήρθα εδώ κατάλαβα ότι πάνω από όλα είναι η σκέψη, η τακτική και εδώ κάποια πράγματα γίνονται με τέτοιο επιστημονικό τρόπο που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει. Είναι σαν να παίζεις μια παρτίδα σκάκι. Γι' αυτό όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος".

    -VIDEO:




    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad