Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ!

    Τελευταίο παιχνίδι για το 2011 στο πρωτάθλημα και οι πράσινοι έκλεισαν τη χρονιά με τα μαγικά του Λέτο και τα  δώρα του Καπίνο...(+VIDEO)

    Μπροστά σε 30.000 χιλιάδες περίπου θεατές
    και ο Λέτο να πετάει φωτιές, οι πράσινοι πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι στο κόκκινο παράρτημα της Τρίπολης.

    Κατά διαστήματα παρουσίασε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά όταν χαλάρωνε... η άμυνα αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα, ευτυχώς ήταν ο Καπίνο και δεν κυνδινέψαμε να δεχθούμε κάποιο γκολ όσο το σκορ ήταν μικρο.


    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά, άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον συνήθη ύποπτο Σεμπάστιαν Λέτο σε σουτ στο 8' λεπτό, να κάνει το 1-0. Πήραν το πάνω χερι στον αγώνα, αλλά σε αδράνεια της άμυνας παρα λίγο να δεχθούν γκολ, όταν ο Σολάκης δεν κατάφερε σε δυο φάσεις μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών να νικήσει τον Καπίνο από πολύ κοντά, με τον τερματοφύλακα του Τριφυλλιού να "χρησιμοποιεί" και το δοκάρι για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

    Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν δυο καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά οι πράσινοι ήταν ανώτεροι και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκαν και έκλεισαν το 45λεπτο με 1-0 υπέρ τους.

    Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι του αγώνα οι πράσινοι, καθώς από μια στημένη(κόρνερ) φάση στο 66΄λεπτο σκοράρουν για δεύτερη φορά με φοβερή κεφαλιά του Μπουμσονγκ.

    Μετά και το δεύτερο γκολ το ματς χάθηκε για τους φιλοξενουμένους, στο 70' λεπτό ο Ρούντολφ χάνει ευκαιρία να σκοράρει, ύστερα από 9' λεπτά όμως και πιο συγκεκριμένα στο 79' λεπτό, ο Λετο βάζει την τελευταία του πινελιά στο ματς, σκοράροντας και φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 3-1, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και συνολικά μέχρι τώρα 14 τέρματα.

    Οι φιλοξενούμενοι με τον Ουσέρο στο 84’λεπτο μείωσαν σε  3-1, αλλά ητα πια αργά.Το σκόρ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Οι πράσινοι είναι δεύτεροι στη βαθμολογία με δυο παιχνίδια λιγότερα, έκλεισα με νίκη το 2011 και περιμένουν το νέο έτος που θα τους φέρει και πάλι στην κορυφή!

     *Την Τρίτη ο Παναθηναικός δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για το 2011, στο θεσμό του  Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad