Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΠΣΑΤ!

    Το είδαμε και αυτό...Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), σε εκδήλωση βράβευσε τους καλύτερους(?) της χρόνιας...

    Τώρα όσο για τους καλύτερους, δηλαδή αυτοί που βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ, δεν πίνουμε και όρκο. Κουφαθήκαμε όταν μάθαμε ότι οι δημοσιογράφοι δεν ψηφίσαν τον Εξάστερο που την περσινή σεζόν πήρε για έκτη φόρε την ευρωπαϊκή κούπα, ως η κορυφαία ομάδα το 2011, αλλά την εθνική ομάδα πόλο γυναικών, ενώ για καλύτερος αθλητής ο κολυμβητής Σπύρος Γιαννιώτης, αντι του Δημήτρη Διαμαντίδη που πήρε την δεύτερη θέση, ενώ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίχτης της Ευρώπης και καλύτερος της περσινής Ευρωλίγκας. Αμ το άλλο, καλύτερος προπονητής του 2011 λέει...ο Φερνάντο Σάντος και όχι ο καλύτερος των καλύτερων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.  

    Καλά όλα τα άλλα...Αλλά ρε παιδιά, όχι και να πάρει βραβείο Fair Play ο Τοροσίδης, που πέρσι το έπαιζε τσαμπουκάς με παίχτες του Αστέρα Τρίπολης, της Λάρισας ,του ΠΑΟΚ, πέταγε μπουκάλια στις εξέδρες, χτύπαγε παίχτες εκτός φάσης, όπως το ντέρμπι της ντροπής που τσαμπουκαλεύτηκε στο Λέτο και αλλά πολλά. Όλα τα βρόμισαν οι Γαύροι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια, να μην πάρει βραβείο ο Εξάστερος ή παίχτης του, τόσο κόμπλεξ έχουν!

    *Το βραβείο Fair Play μοιράστηκε και στον Καπινο, αλλά άμα το πήρε και ο Τοροσίδης, είναι σαν να το βρομίσει όλο το βραβείο.


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad