Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

    Στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι για τον Εξάστερο, δεν έμοιαζε καθόλου η απόδοση του με το πρώτο, με συνέπεια να έρθει η ήττα  91-75 από την  ΤΣΣΚΑ...(+VIDEO)


    Δεν παρουσιαστικό σοβαρός στο δεύτερο ημίχρονο, σαν να έπαθε μπλακ άουτ. Στην άμυνα γινόταν πολλά λάθη και στην επίθεση δεν υπήρχε καθαρό μυαλό, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να επικρατήσει σχετικά εύκολα επί των πράσινων που παράτησαν τον αγώνα στο ημίχρονο! 

    Δεν έχουμε να πούμε πολλά για την διακύμανση του αγώνα, γιατί το σκορ μαρτυράει πολλά...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν σοβαροί και με καλές επιλογές στην επίθεση, χωρίς πολλά λάθη στην άμυνα, κατάφεραν να κοντράρουν την ΤΣΣΚΑ στα και μάλιστα έκλεισαν το πρώτο 20λεπτο με μπροστά στο σκορ 47-49.

     Στην επανάληψη για το δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες του Ζοτς ήταν λες και δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια, η εικόνα δεν ει χε καμία σχέση με του πρώτου ημιχρόνου, καμία σωστή αντίδραση από την άμυνα και στην επίθεση μη συγκέντρωση στις τελικές προσπάθειες ακόμα και στα εύκολα καλάθια, η ήττα ήταν αναμενόμενη με την κατάσταση που επικρατούσε στο δεύτερο 20λεπτο και ήρθε επειδή οι πράσινοι δεν έδειξαν την απαραίτητη σοβαρότητα και δύναμη σε ένα τέτοιο αγώνα, άσχετα βέβαια εαν έχει προκριθεί ήδη στους 16, τελικό σκορ 91-75.

    Οι καλύτεροι παίχτες για τους πράσινους, ήταν οι Βουγιούκας με 17 πόντους και Σμιθ που σημείωσε 11 πόντους.

    Τα δεκάλεπτα: 26-24, 47-49, 75-63, 91-75. 


    ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Καζλάουσκας): Τεόντοσιτς 4 (10 ασίστ), Λαβρίνοβιτς 3, Σισκάουσκας 10 (2), Κρστιτς 17 (12 ριμπ.), Βορόνοφ, Σβεντ 16 (5 ασίστ, 4/6τριπ.), Κάουν 8, Χριάπα 16 (1), Πονκρασόφ, Κουρμπάνοφ 5, Γκόρντον 12 (4).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 2, Μπατίστ 4, Λόγκαν 7(1), Σάτο 7(1), Διαμαντίδης 7 (1), Βουγιούκας 17, Νικ Καλάθης 9, Σμιθ 11 (1), Καϊμακόγλου 7 (1), Γιασικεβίτσιους 4.  

    -VIDEO:

     


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad