Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ"

    Για το παιχνίδι με τη Μπάμπερκ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Ζότς, τονίζοντας πως πρέπει να παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος...

    Αναλυτικά όσα είπε πριν το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου:

    "Είμαστε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Μπρόζε Μπάσκετς και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε και να πάμε στην κλήρωση του Top-16. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το τελευταίο του 2011 μπροστά στον κόσμο μας, μιας χρονιάς που ήταν πολύ σπουδαία για εμάς. Ελπίζω ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

    Για το κίνητρο των παικτών του,είπε:
    "Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πολλές φορές. Θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε κίνητρο στον αυριανό αγώνα και ότι θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε απέναντι στο Μαρούσι. Η Μπρόζε Μπάσκετς είναι πολύ καλή ομάδα, αθλητική και δεν ξεχνάμε ότι μας νίκησε στον πρώτο αγώνα. Τους αρέσει να τρέχουν πολύ και να σουτάρουν έξω από το τρίποντο. Έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση και είναι δεδομένο ότι οι παίκτες της θα παίξουν δυνατά και με υψηλό κίνητρο. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για το Top16".


    Για τον 1 μήνα που μεσολαβεί ως την επανέναρξη της Ευρωλίγκας για τη φάση των Top16,είπε: 
    "Πριν από τους αγώνες αυτής της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, έχουμε ένα μήνα με δύσκολους αγώνες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε τους αγώνες με το Ρέθυμνο, το Περιστέρι, τον Πανιώνιο, τον Άρη, τον Κολοσσό Ρόδου. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε να βοηθήσουν την ομάδα περισσότεροι παίκτες και ότι η συγκέντρωσή μας δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει. Κάθε χρόνο δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, με σοβαρότητα, χωρίς να υποκρινόμαστε. Δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουμε. Στην ομάδα έχω παίκτες με εμπειρία και εξυπνάδα και όλοι καταλαβαίνουν πως είναι σημαντικό να βοηθήσουν όλοι".


    Κλείνοντας, έκανε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας στην Ευρωλίγκα και για τη συνέχεια, λέγοντας: 
    "Είχα πει πριν από τον πρώτο αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, ότι θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς τη φετινή χρονιά και το πιστεύω ακόμη αυτό. Θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα. Ότι κι αν γίνει στην κλήρωση, δεν είναι σημαντικό. Αν θες να πετύχεις κάτι καλό, θα πρέπει να παίξεις απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Όπως έγινε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα τεστ για εμάς. Όλοι λένε ότι έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ, παίζει καλά, τη θεωρούν φαβορί για το φάιναλ φορ. Είχαμε πιθανότητες να νικήσουμε, αλλά νίκησαν αυτοί. Και πριν μια εβδομάδα στη Μόσχα όλοι είπαν πως τρία λεπτά έκριναν τον τελικό νικητή. Ένα δευτερόλεπτο είναι το μπάσκετ. Ένα σουτ, ένα κλέψιμο, μια βολή, μία ασίστ, ένα κόψιμο… Αυτό είναι το μπάσκετ. Κι αν δεν το καταλάβεις έχεις πρόβλημα. Γι’ αυτό επιμένω στη συγκέντρωση και για τα 40 λεπτά της κάθε αναμέτρησης. Αν τα καταφέρουμε θα το μάθουμε μετά το Top16. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Πρέπει να καταλάβουν οι φίλοι μας ότι είναι ένας αθλητικός "πόλεμος". Όπως το παρουσίασαν στη Μόσχα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι και να είναι στο πλευρό μας. Το όριό μας στο να παλεύουμε τα παιχνίδια μας είναι πολύ μακριά αυτό που κάνουμε τώρα. Είμαι ειλικρινής απέναντι στους παίκτες μου και αυτό έχω ζητήσει: Να παλεύουν! Να παλεύουν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και να δίνουν πάνω από το 100%. Όσοι σε δουν να πολεμάς θα σε βοηθήσουν κι αν είσαι έξυπνος θα εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να γίνεις ακόμη καλύτερος. Κάθε παιχνίδι που θα παίξουμε μέχρι την έναρξη του Top16 θα είναι πολύ σημαντικό. Είναι απέναντι σε ομάδες που παίζουν πολύ καλά, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Για εμάς είναι πολύ καλό που έχουμε τέτοια παιχνίδια. Όλα θα εξαρτηθούν από εμάς και το πώς κάποιοι παίκτες θα εκμεταλλευτούν το χρόνο που θα παίξουν. Αν παίζουν καλά, θα συνεχίσουν να παίζουν. Και να σας πω ένα παράδειγμα; Πριν δύο μέρες σταματήσαμε την προπόνηση, γιατί έπαιζαν όλοι τόσο δυνατά που λέγαμε ότι θα τραυματιστεί κάποιος. Διαφορά 100% από αυτό που είδαν όλοι στον αγώνα με το Μαρούσι. Τους είπαμε ότι πραγματικά αρκεί να παίζουν σε όλους τους αγώνες όπως σε εκείνη την προπόνηση. Θα δούμε…".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad