Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ...ΤΑ ΑΡΜΑΝΙ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ! (VIDEO)

    Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του στο Top16 ο Εξάστερος, επικρατώντας θεαματικά με 21 πόντους διαφορά, μέσα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο... 

    Ήταν η πιο επιβλητική εμφάνιση από τον Εξάστερου από το πρώτο παιχνίδι της φετινής Ευρωλίγκας, διαλύοντας την Ιταλική ομάδα με 57-78.

    Όλοι οι παίχτες ήταν σε μεγάλη μέρα και έκαναν πλάκα στους γηπεδούχους, αυτοί που ξεχώρισαν ήταν ο Λόγκαν με 12 πόντους, ο Σάτο με 11 και ο Μπατίστ με 10 πόντους.

    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι ορεξάτοι και μη θέλοντας να δώσουν δικαιώματα στην Αρμάνι, της έδωσαν να καταλάβει πως το αφεντικό είναι πράσινο, χάρη στην καλή άμυνα και στην εύστοχη επίθεση, από τα πρώτα κιόλας λεπτά η διαφορά έφτασε σε διπλάσιο αριθμό πόντων, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 10-24.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο, συνέχιζαν ακάθεκτοι οι πρωταθλητές, με τον Σάτο να βοηθάει αμυντικά και επιθετικά, οι γηπεδούχοι ήταν "παγιδευμένοι" στην εκπληκτική αμυντική λειτουργία των πράσινων, στο 17' λεπτό η διαφορά ήταν στο +19, στα επόμενα 3 λεπτά η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους και σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 23-43. 

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πράσινοι μπήκαν πιο χαλαροί λόγο και της μεγάλης διαφοράς του σκορ, αλλά δεν άργησαν να φορτσάρουν ξανά, φτάνοντας σε κάποιο σημείο και τους +29, με τον Λογκαν να σε μεγάλη μέρα, το σκορ τρίτου έκλεισε με 33-58.

    Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικασία και σε πια διαφορά θα έφτανε το σκορ, αφού κυμαίνονταν μεταξύ 20 και 30 πόντων. Ο Λογκαν συνέχιζε την καλή του απόδοση, έχοντας συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο 6/6 δίποντα. Μετά το 35' λεπτό οι πράσινοι άρχιζαν σιγά σιγά να χαλαρώνουν, αλλά έλεγχαν απόλυτα τον αγώνα, με τους φίλαθλους της Αρμάνι να αποχωρούν αποδοκιμάζοντας την ομάδα τους. Η εκτός έδρας Εξάστερη κυριαρχία ήταν δεδομένη και άνετη όπως έδειχνε και ο αγώνας, τελικό σκορ 57-78! 

    *Και στα 4 δεκάλεπτα μπροστά στο σκορ ο Εξάστερος.


    Τα δεκάλεπτα: 10-24, 23-43, 33-58, 57-78

    Αρμάνι Μιλάνο(Σκαριόλο): Τζιακέτι 4, Ματσινέλι 3, Φώτσης 10, Κουκ 6 (1), Νίκολας 5 (1), Ρόκα 8, Φιλόι 6 (2), Μπουρούσης 6, Μέλι 2, Τζεντίλε 7 (1), Ραντόσεβιτς.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 4, Περπέρογλου 6 (2), Μπατίστ 10, Λόγκαν 12, Σάτο 11 (1), Τσαρτσαρής 3 (1), Διαμαντίδης 5 (1), Βουγιούκας 8, Καλάθης 5, Σμιθ 4, Καϊμακόγλου 4. Γιασικεβίτσιους 6.


    -VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad