Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Βαρύ το κλίμα, όπως ήταν λογικό, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο...

    Περισσότερο αυτοκριτική έγινε και ανύψωση ψυχολογίας μεταξύ προπονητή και παιχτών, παρα ασκήσεις που περιλάμβανε το πρόγραμμα στην Παιανία.

    Οι παίχτες μεταξύ τους είχαν κάποιες συζητήσεις, προσπαθώντας ο ένας στον άλλο να τονώσουν την ψυχολογία. Όπως ήταν μαζεμένοι όλοι, κάποια στιγμή ο Κατσουράνης βλέποντας τα κατεβασμένα κεφάλια, τους είπε..."Κοιτάμε μπροστά, δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω αυτό το αποτέλεσμα, όλα στο παιχνίδι είναι", ενώ ο Καραγκούνης με τη σειρά του, τόνισε..."Από εδώ και πέρα όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ένας δρόμος έμεινε, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

    Ενώ πολλοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ακόμα πως αποκλείστηκαν από μια ομάδα που φέτος δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα σημαντικό, χαρακτηριστικά έλεγαν..."Ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν να πέρασαν αυτοί και όχι εμείς, μια ομάδα με προβλήματα και με νεαρούς παίχτες μας άφησε εκτός κυπέλλου,δεν πρέπει να δώσουμε τέτοια δικαιώματα ξανά, πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα".

    Αυτός που ήταν πολύ στεναχωρημένος και αμίλητος, ήταν ο Λέτο, οι συμπαίχτες του το κατάλαβαν και τον πλησίασαν για να του ανεβάσουν το ηθικό, λέγοντας του..."Σέμπα δεν φταις μόνο εσύ, ήταν μια άτυχη στιγμή, όλοι φταίμε και όλοι πρέπει να παλέψουμε για το πρωτάθλημα".

    Όσον αφορά το Φερέιρα, ήταν προβληματισμένος, μάλιστα δεν έκανε ο ίδιος προπόνηση, αλλά ο βοηθός του Ζόρζε Γκόμες, επισήμανε όμως στους παίχτες ότι πρέπει να συνεχίσουν την καλή πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στα Γιάννενα, με τον ΠΑΣ.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad