Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ"

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίστηκε ενοχλημένος στη  συνέντευξη τύπου, με την μέτρια εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα, ενώ έριξε και τα καρφία κατά του Ολυμπιακού...
     
    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

    "Μόλις πετύχαμε μία νίκη και πήραμε τρεις βαθμούς, δεν μου άρεσε όσα κάναμε στο β' μέρος, η Κέρκυρα μας δυσκόλεψε, έπαιξε επιθετικά και ενεργητικά, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε και δεν ελέγξαμε το ρυθμό και δεν σκοράραμε, προσπαθήσαμε να νικήσουμε έναν αντίπαλο που ήταν πιο γρήγορος σήμερα.

    Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα αισθανόταν πίεση και της έλειπε η ηρεμία. Εσείς θα με ρωτήσετε, αλλά εγώ ήδη ρώτησα γιατί οι παίκτες μου έπαιξαν έτσι. Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Όμως το γεγονός ότι έχουμε 8 ματς σε μικρό διάστημα, σε συνδυασμό με τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς που έχουμε, μας επηρέασαν. Όμως ήμασταν κακοί και δεν μου άρεσε η εικόνα μας. Ο μόνος τρόπος να το διορθώσουμε, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να βελτιωθούμε στο επόμενο ματς. Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για εμάς".


     Για τις μεταγραφές, είπε:
     "Το αμυντικό πρόβλημα που ξέρετε ότι υπάρχει, θα προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε ψάχνοντας έναν αμυντικό. Θέλουμε έναν στόπερ να καλύψει τους τραυματισμούς που έχουμε και την απουσία του Καντέ. Για τις άλλες θέσεις δεν έχω να πω κάτι. Προσπαθούμε να το επιλύσουμε με τη δουλειά που κάνουμε.

    Δεν θα χρειαστούμε πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά τους ίδιους να τους χρησιμοποιούμε σωστά, δεν μπορεί να χτιστεί καμία ομάδα χωρίς να υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν χημεία και συνοχή. Δεν μπορείς να χτίσεις με κριτήριο εάν ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός και θα τον βάζω ή ποιος μου αρέσει περισσότερο".


    Για το "δέσιμο" των παιχτών μεταξύ τους,είπε:
    "Όλοι πρέπει να παίζουν και να συμμετέχουν. Με αυτή τη διαδικασία, οι ποδοσφαιριστές δέθηκαν μεταξύ τους, γνώρισαν ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό παράγει ένα καλό αποτέλεσμα. Όσοι παίζουν ή όχι, όλη τη βδομάδα δουλεύουν στις προπονήσεις. Οι αλλαγές που γίνονται, γίνονται ανάλογα με την ανάγκη του ματς,
    Όποιος δεν παίζει, μπορεί να μπει άλλη στιγμή. Ο Βιτόλο έπαιξε καλά, αλλά κάνει διαφορετική δουλειά από τον Σιμάο ή τον Κατσουράνη. Στο ποδόσφαιρο ισχύει η αρχή της συμπλήρωσης. Ο Βιτόλο θα παίζει όταν το στυλ του εξυπηρετεί το πρόγραμμα ή το συμφέρον της ομάδας. Έτσι πας μπροστά στο ποδόσφαιρο.
    Ανάλογα με τις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού, προσαρμόζεις τα πλάνα σου και χρησιμοποιείς τους κατάλληλους. Ο Τοτσέ πέτυχε ένα γκολ στο Αγρίνιο, μπορούσε να πετύχει άλλο ένα. Όμως έλειπε για πολύ καιρό. Η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα γίνει όπως με τον Ρούντολφ. Θα είναι σταδιακή. Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε ότι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επιστρέφει από τραυματισμό θα κάνει όσα έκανε πριν".


    Στο τέλος έριξε και το καρφί για τον ΟΣΦΠ...
    "Όμως μην ξεχνάτε, στο ποδόσφαιρο παίζουμε με 11 ποδοσφαιριστές, όχι με 14. Μόνο με 11!"

    Επίσης, μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, ο Φερειρα τα είπε για λίγο με δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού, όπου έριξε ξανά καρφί για τη φιλική σχέση Κέρκυρας με ΟΣΦΠ, αναρωτήθηκε λέγοντας..."Σήμερα ήταν η ίδια Κέρκυρα που έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό;".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad