Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ"

    Για δίκαιη νίκη, ενώ θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να είχε βάλει και δεύτερο γκολ, τόνισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

    Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

    "Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, όμως θεωρώ δίκαιη τη νίκη παρά το ότι περιπλέξαμε ένα αγώνα που θα μπορούσε να είναι πιο εύκολος για εμάς".


    Για τα δυο ημίχρονα,  είπε...
    "Στο α΄ ημίχρονο δεν ήμασταν όσο επιθετικοί όσο το παιχνίδι απαιτούσε και δεν τα καταφέραμε πολύ στην κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, επίσης και ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε να γίνει πιο γρήγορος ο αγώνας. Μετά το γκολ είχαμε ευκαιρία να σφραγίσουμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ. Και όταν αποτύχαμε να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ ,εξελίχθηκαν τα πράγματα πιο δύσκολα για εμάς. Φυσικά και έπαιξε ρόλο η Δόξα, μια ομάδα σοβαρή που δουλεύει, προσπαθεί και μάχεται. Μια ομάδα που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ολοκληρώσαμε σήμερα με πολύ κούραση μια μαραθώνιο περίοδο παιχνιδιών από 4 Γενάρη μέχρι σήμερα, χάσαμε 2 παίκτες αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν γενικά καλά για τον Παναθηναϊκό".


    Για τον Λάζαρο,είπε...
    "Είναι πολύ δύσκολο πάντα να μιλάμε για αυτές τις καταστάσεις και κανένας παίκτης μετά από απουσία μεγάλη δεν μπορεί αμέσως να κάνει όσα έκανε και πριν, χρειάζεται χρόνος να κερδίσει αυτοπεποίθηση. Σιγά-σιγά θα φτάσει εκεί που ήταν, η ομάδα θα τον βοηθήσει".


    Για τα λάθη, είπε...
    "Ανέφερα ότι δεν ήταν εύκολο να παίξει κανείς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και η συσσωρευμένη κούραση μας αφαιρεί κάποιες δυνατότητες, βεβαίως μου αρέσει να υπάρχει αυτό το άγχος, όμως το πρωτάθλημα έχει πολλούς αγώνες ακόμα, έντεκα τον αριθμό και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η σταθερή απόδοση και οι νίκες που συντηρούν την αυτοπεποίθηση μας. Βέβαια δεν είναι εύκολο να παίζουμε σε κακό αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μια δυνατή και αξιόμαχη ομάδα όπως είναι η Δόξα".

    Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι, είπε... 
    "Όπως είπα είχαμε ευκαιρία να κλειδώσουμε το παιχνίδι και δεν την εκμεταλλευτήκαμε, ο Ζέκα εμφάνισε κάποιες δυσκολίες όπως και ο Κατσουράνης, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Βιτόλο όμως ήθελα διαφορετικά χαρακτηριστικά σήμερα και έβαλα Μαυρία και Μαρίνο για πιο ισορροπημένη ενδεκάδα.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad