Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ"

    Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και στο κακό πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Φερέιρα στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας...

    Αναλυτικά όσα είπε:

    "Ήταν μια δύσκολη νίκη για εμάς, αλλά δίκαια. Όμως ουσιαστικά παίξαμε μόνο 45 λεπτά. Στο πρώτο ημίχρονο θα έλεγα ότι η απόδοση μας ήταν αρνητική, γιατί αφήσαμε τον χρόνο να κυλήσει γιατί νομίζαμε ότι θα κάνουμε γκολ και θα πάρουμε το παιχνίδι. Έτσι ο αντίπαλος άρχισε να κερδίζει εμπιστοσύνη στο παιχνίδι του.


    Για το δεύτερο ημίχρονο που έφερε τη νίκη, είπε:
    "Άρα λοιπόν, όπως έλεγα, προϊόντος του χρόνου αρχίζαμε να χάνουμε την ηρεμία μας και να έχουμε άγχος. Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που συμβαίνει αυτό. Η ομάδα μπήκε με πιο δυνατό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, ο οποίος έφερε τελικά τη νίκη, παρά τις χαμένες ευκαιρίες. Θα έλεγα λοιπόν ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα ήταν καλύτερα".


    Για τις λίγες προπονήσεις που έχει η ομάδα, επειδή έχει πόλους αγώνες,είπε:
    Όσον αφορά την ομάδα, είχε δυο μέρες για να μπορέσει να ανασυνταχθεί και να μπορέσει να ετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ομάδα απάντησε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος και αυτό που έχω να σημειώσω είναι πως από τις 29 Δεκεμβρίου η ομάδα προπονείται λίγο και παίζει πάρα πολλούς αγώνες".


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad