Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΟΛΟΣΣΟΣ" ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

    Ακάθεκτοι οι Εξάστεροι προς το πρωτάθλημα! Το παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, ήταν "ντέρμπι" κορυφής, αλλά οι πράσινοι ξέρουν να είναι νικητές... 

    Ο Παναθηναϊκός είχε σε μεγάλη φόρμα στη νίκη επί του Κολοσσού 71-81,τους Περπέρογλου με 18 πόντους, Σάρας και Μπατίστ από 13 πόντους, και τον Διαμαντίδη με 10 πόντους.
    Ο Στράτος ήταν η ευχάριστη έκπληξη, καθώς δεν έχει πολλές μέρες που επέστρεψε από τον τραυματισμό και δείχνει να βρίσκει πολύ γρήγορα τα πατήματα του στο παρκέ, αγώνα με αγώνα, το απέδειξε και σήμερα σε έναν δύσκολο αγώνα, με τους 18 προσωπικούς του πόντους που πέτυχε.

    Με τη νίκη τους αυτή οι πράσινοι, πήραν τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα, καθώς είναι πρώτοι στη βαθμολογία της Α1, κλείνοντας έτσι το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

    Στα του αγώνα... Ο Κολοσσός δίκαια ήταν στην κορυφή του πρωταθλήματος, δυσκόλεψε τους πράσινους και στα 4 δεκάλεπτα, αφού ήταν πάντα κοντά στο σκορ. Σε κανένα όμως από τα 4 δεκάλεπτα δεν πέρασε τον Παναθηναϊκό στο σκορ γιατί οι πρωταθλητές είχαν πάντα τις λύσης όταν χρειαζόταν, με κρίσιμα καλάθια τόσο του Σάρας όσο και του Περπέρογλου, που δεν άφηναν πολλά περιθώρια στους Ροδίτες να έχουν ελπίζουν για θετικό αποτέλεσμα ακόμα και μέσα στο "σπίτι" τους.


    Τα δεκάλεπτα: 12-15, 33-39, 55-59, 71-81

    Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 7 , Χάτεν 17, Πάνος, Γεωργαλής, Ασημακόπουλος 7 (1), Μπόικιν 10 (1), Χαρίσης 8, Τσάμης 8, Χόπσον 14, Αυγενικός.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 18 (1), Μπατίστ 13, Λόγκαν 2, Σάτο 4, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 10 (2), Βουγιούκας 2, Ν.Καλάθης 6, Σμιθ, Καϊμακόγλου 9, Γιασικεβίτσιους 13 (1).


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad