Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΩΣΤΑΚΗ, ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Ο "κύριος" Νικολακόπουλος σαν γνήσιο φερέφωνο της ερυθρόλευκης ψευτιάς, συνεχίζει να προκαλεί... 

    Με ειρωνικό τίτλο..."Ποιο βραβείο πήρε ο ΠΑΟ;".
    Κάνει αναφορά στα βραβεία ΠΣΑΠ όπου πρόεδρος είναι ο Στελάκης Γιαννακόπουλος ή αλλιώς "Βούτας1", διατυμπανίζει ότι όλα τα βραβεία τα πήραν μέλη της ομάδας του Γαύρου.


    Πήρε βραβείο ο Βαλβέρδε ως καλύτερος προπονητής. Χρειάζονται και προπονητή για να πάρουν στημένο πρωτάθλημα!


    Καλύτερος νέος ο Φετφατζίδης. Τον θυμάστε εσείς πέρσι μήπως να έκανε κάτι το τρομερό; Κάτι γκολακια που έβαλε στα παραρτήματα θυμάμαι εγώ και τις φυλλάδες τους να τον αποκαλούν "Έλληνα Μέσι".


    Καλύτερος παίχτης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εδώ και αν είναι να γελάει κάνεις, αυτός ήταν που έπαιζε παράνομο στοίχημα και ήταν στις εισαγγελικές λίστες με τους κατηγορουμένους, επίσης είναι και ένας άμπαλος ποδοσφαιριστής! Είδατε τι κάνει το στοίχημα; Δίνει και βραβεία!

    Το πιο γελοίο από όλα το κράταγε για το τέλος... Λέει ότι αυτά τα βραβεία ήταν η επιβεβαίωση ότι ο Γαύρος πήρε δίκαια το πρωτάθλημα πέρσι και δεν πρέπει να κρίνει ο κόσμος από ένα οφ-σαιτ στον Κατσουράνη. Καλά διαβάσατε αυτές τις μ@λακιες λέει στα πρόβατα, μόνο που δεν ήταν μια φάση, το χέρι πέναλντι του Τοροσίδη, το γκολ οφ-σαιτ του Τζεμπουύρ και όλα τα προκλητικά σφυρίγματα του Καλόπουλου κατά των παιχτών του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα σφυρίγματα που πήραν στα προηγούμενα παιχνίδια στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της ψευτοιστορίας τους!

    Και ρωτάω και εγώ με τη σειρά μου... Υπάρχει βραβείο για το καλύτερο Φερέφωνο? Υπάρχει βραβείο για το πιο πέτσινο πρωτάθλημα? Υπάρχει βραβείο για πρόεδρο με  ποινικές διώξεις? Σε αυτά να μας απαντήσει πρώτα και όχι στα παραμύθια που αραδιάζει στα πρόβατα...!!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad