Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΥΡΑ13: "ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ"

    Η ΘΥΡΑ13 έβγαλε ανακοίνωση για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στη Λιβαδειά με την τοπική ομάδα και ζητάει όλοι οι οπαδοί που θα ταξιδέψουν, να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους και χωρίς ακρότητες...

    Αναλυτικά το μήνυμα της Θυρας13:
    "O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το Σάββατο δίνει ακόμα μια μάχη δίχως αύριο στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα είναι γνωστό ότι δέχεται πόλεμο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Ο μοναδικός εγγυητής και προστάτης της ομάδας είναι η Θύρα 13 όσο και να πονάει μερικούς. Είμαστε δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες μέχρι τέλους και μαζί δίνουμε την άνιση μάχη κόντρα σε κοινωνικοπολιτικά συστήματα και αθλητικά καταστημένα. Το Σάββατο στην Λειβαδιά κόντρα στο διαχρονικά τοπικό παράρτημα του γαύρου πάμε για μια ακόμα μάχη με το κατεστημένο.

    O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ το Σάββατο δίνει ακόμα μια μάχη δίχως αύριο στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα είναι γνωστό ότι δέχεται πόλεμο από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Ο μοναδικός εγγυητής και προστάτης της ομάδας είναι η Θύρα 13 όσο και να πονάει μερικούς. Είμαστε δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες μέχρι τέλους και μαζί δίνουμε την άνιση μάχη κόντρα σε κοινωνικοπολιτικά συστήματα και αθλητικά καταστημένα. Το Σάββατο στην Λειβαδιά κόντρα στο διαχρονικά τοπικό παράρτημα του γαύρου πάμε για μια ακόμα μάχη με το κατεστημένο.

    Είναι γνωστό ότι το σύστημα παίζει όλα του τα χαρτιά για να χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς ή να τιμωρηθεί η ομάδα με στόχο, το επικείμενο ντέρμπυ με την ομάδα του στόλου να διεξαχθεί χωρίς τον κόσμο μας. Αρχής γινόμενης από το Σάββατο και μέχρι το παιχνίδι με τους γαύρους στο ΟΑΚΑ απαιτεί την προσοχή και το μυαλό όλων μας, να είναι συγκεντρωμένο και με μοναδικό στόχο την προστασία της ομάδας. Είναι γνωστό ότι μπαίνουν εμπόδια σε ομάδα και κόσμο, είναι γνωστό ότι αυτή η χημεία μεταξύ μας, έχει χαλάσει τα σχέδια πολλών.

    Το Σάββατο στην Λιβαδειά πάμε για πόλεμο με όπλα την φωνή και την δυναμική μας παρουσία. Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Είμαστε ξεκάθαροι και σαφείς .Καμία λάθος ενέργεια που μπορεί να βλάψει την ομάδα δεν θα γίνει αποδεκτή. Δεν δίνουμε κανένα δικαίωμα σε κανέναν να βρει πάτημα για να επιδοθεί στο σπορ του τσουβαλιάσματος και της ισοπέδωσης. Προσέχουμε όλοι μαζί για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Σκεφτείτε άπαντες τον αγώνα που δίνουμε από την αρχή της χρονιάς και τι έχουμε περάσει αλλά και τι έχουμε καταφέρει και φερθείτε ανάλογα.

    Προκλήσεις είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα υπάρξουν, εντός και εκτός οι εχθροί μας βλέπουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι την ευκαιρία για το πολλαπλό χτύπημα που θα κάνει κακό στην ομάδα και θα εκθέσει τον κόσμο μας. Το σύστημα παίζει το κεφάλι του σε αυτό τον αλλά και στους επόμενους αγώνες, το θέμα όμως είναι να μην χαρίσουμε το κεφάλι του Παναθηναϊκού στο σύστημα με βεβιασμένες ενέργειες που αργότερα θα είναι μοιραίες για την ομάδα στην μάχη του τίτλου.

    Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, έχουμε μπει στην τελική ευθεία, κάνουμε την Λιβαδειά Λεωφόρο παίρνουμε το διπλό και συνεχίζουμε για τον τίτλο.


    ΦΩΝΗ ΜΥΑΛΟ ΑΣΠΙΔΑ!!!"


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad