Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ "ΜΑΓΚΙΕΣ" ΣΑΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Ο Prasinomperes επιστρέφει στο greenarea και γράφει με αφορμή όσα τραγελαφικά έγιναν στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγδα...

    Είχαμε το απροσκάλεστο παχύδερμο να εισβάλει με το έτσι θέλω στη συνεδρίαση και να ζητάει  εξηγήσεις από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα για την φράση που είχε πει μετά τη νίκη στα Γιάννενα, περί φιλικών αγώνων.

    θίχτηκε το παχύδερμο και έκανε νταιλίκια της πλάκας, "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται" λέει μια παροιμία, σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει καρμπόν για τους διορισμένους και τον πρόεδρο τους!

    Απαράδεκτη ήταν η θέση της διοργανώτριας αρχής υπέρ του Περπινιάδη, καθώς έβγαλε ανακοίνωση και "καταδίκαζε" την "φράση" του Γοντικα για δήθεν δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Τώρα τους ένοιαζε το καλό του ποδοσφαίρου, ξέχασαν τα αίσχη που έγιναν πέρσι με τις βρισιές του παχύδερμου κατά του Σισε και άλλα τραγικά! Αυτή δεν είναι Σούπερ Λίγκα για το καλό όλων των ομάδων, αλλά Γαύρο Λίγκα και Σούπερ Λίγδα!


     Η ανακοίνωση ανέφερε:
    "Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

    *Η απόφαση να εκδοθεί ανακοίνωση ελήφθη ομόφωνα από τους εκπροσώπους των ομάδων και δεν ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που ήταν απούσα από το Δ.Σ.

    Στην λογομαχία μεταξύ των δυο προέδρων ήταν οξύτατη, ο Γόντικας είχε πολύ καλή αντίδραση και δεν άφησε να περάσει ο ψεύτο νταιλίκι του παχύδερμου.


    Οι διάλογοι έχουν ως εξής:
    Μαρινάκης: Δεν μπορείς να προσβάλλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες μας για τα φιλικά. Τι εννοείς. Είσαι υπόλογος. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανες.
    Γόντικας: Εγώ λογοδοτώ μόνο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον κόσμο της ομάδας. Δεν απαντώ σε εσένα ούτε πουθενά αλλού.
    Μαρινάκης: Εισαι ενας υπάλληλος. Είσαι γελοίος!
    Γόντικας: Εσύ είσαι γελοίος με όσα λες και κάνεις!
    Μαρινάκης: Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παραρτήματά μου, η Δόξα, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη;
    Γόντικας: Εγώ δεν κατονόμασα καμία ομάδα. Εσύ τις λες, εσύ ξέρεις.

    Κάποια στιγμή πετάγετε σαν μαϊμού και ο πρόεδρος του ΠΑΣ, παίρνοντας το μέρος του παχύδερμου, λέγοντας στον Γόντικα..."Απαράδεχτα αυτά που λες, εσύ με έβριζες και μου έλεγες πως είσαι παράρτημα" και ο Γόντικας του απαντάει..."Εσύ κάτσε κάτω,τι πεταγεσαι; Εγω δεν είπα τίποτα δημοσίως από αυτά που λες και καμία ομάδα, απαράδεχτα ήταν αυτά που έκανες εσύ που δεν άφηνες τον κόσμο να μπει στο γήπεδο ενω είχε εισιτήρια και μίλαγες συνέχεια στο τηλέφωνο..."! 

    Τους πονάει τόσο πολύ που έχουν χάσει τα λογικά τους, τρέμουν το +5 του Παναθηναϊκού, είχε δυο εκπρόσωπους στην Λίγκα ο Περπινιάδης, τους Μώραλη και Θεοδωρίδη, έπρεπε να έρθει αυτός για να κάνει τον τσάμπα "μάγκα", τα υπαλληλάκια του δεν έκαναν κιχ!


    Ο Παναθηναϊκός δεν καταλαβαίνει από νταιλίκια λιμανίσια, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι και παίζουμε μέσα στο γήπεδο και όχι σε παράγκες ή πολυκατοικίες...!!!


    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad