Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

    Δεν έχει χρόνο ο Παναθηναϊκός να στέκεται στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, πρέπει να κοιτάξει τα λάθη του γρήγορα και στον επόμενο αγώνα η αγωνιστική εικόνα να είναι βελτιωμένη...

    Δεν ήταν καλή η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι του 2012, δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε και έφερε ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικο.

    Η διακοπή για τις γιορτές δεν έκανε τόσο καλό στην ομάδα του Φερέιρα, καθώς παρουσιάστηκε εκτός ρυθμού, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, όφειλαν οι παίχτες, να παρουσιαστούν πιο προσεχτικοί και αποφασιστικοί για την νίκη, που θα ήταν πολύ καθοριστική για τη συνέχεια, ευτυχώς ήρθε και η ισοπαλία στο τέλος!

    Ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 15 λεπτά, οι παίχτες του Φερέιρα έκαναν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν εύστοχοι. Στην συνέχεια κυκλοφορούσαν πολύ την μπάλα, χωρίς να προωθούνται μπαλιές, η πράσινη άμυνα ήταν ευάλωτη στις επιθέσεις των γηπεδούχων. Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς να το πληρώσουν οι πράσινοι από την αδράνεια που έδειχναν στο παιχνίδι τους, σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αδυναμίες και οι απουσίες των Λέτο και Κουίνσι φάνηκαν αισθητά.Τα πρώτα λεπτά χωρίς ουσία, παρα την κατοχή μπάλας, παράλληλα η άμυνα δεν έδειχνε σταθερή, με αποτέλεσμα στο 63' λεπτό οι γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ με γκολ του Καμαρά.  

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βλέποντας την κακή απόδοση των ποδοσφαιριστών του, κάνει αλλαγές(Μαρίνος,Πετρόπουλος, Μαυρίας), από το 85' λεπτό οι πράσινοι παίζουν με 10 παίχτες, γιατί τραυματίστηκε ο Μπουμπσόνγκ και αποχώρισε. Η βελτίωση δεν ήρθε... αλλά οι πράσινοι προσπαθούσαν να βάλουν γκολ, η κλασική ευκαιρία ήρθε στο 87' λεπτό με τον Τοτσέ να άστοχοι. Έπρεπε να περάσουν 7' λεπτά για να διορθώσει την αστοχία της προηγούμενης φάσης, στο 94' ο Κατσουράνης βγάζει μια εκπληκτική κάθετη πάσα, με τον Τοτσε να στέλνει αυτή τη φορά τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων, σημειώνοντας το τελικό 1-1.   

    Υ.Γ. 'Εβαλε και ο διαιτητής το χέρι του για να έρθει αυτη η ισοπαλία.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad