Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΑΣ Γ...ΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΙΝΣΙ! (VIDEO)

    Πάρα πολύ σημαντική η νίκη του Τριφυλλιού 1-0 επί του Ατρόμητου, που σημάνει την μεγάλη αντεπίθεση για τον τίτλο! Οι πράσινοι θα έχουν το προβάδισμα +5 αν νικήσουν τον Λεβαδειακό τη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ...

    Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Γαύρου από την Ξάνθη και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ...!

    Οι πράσινοι δεν έπαιξαν ελκυστικό ποδόσφαιρο, αλλά κρατάνε την ουσία που έχει η νίκη αυτή, του δίνει τη δυνατότητα είναι με το ένα πόδι πιο κοντά στο πρωτάθλημα, πλέον όλα εξαρτώνται από τους παίχτες του Φερέιρα!

    Δηλώσεις έκανε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Φερειρα στην κάμερα της Nova, δήλωσε...
    "Στο πρώτο ημίχρονο διαχειριστήκαμε την κόπωση, μην ξεχνάτε ότι παίζαμε με μια αξιόλογη ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για γκολ, πετύχαμε ένα, είχαμε και για δεύτερο, αλλά δεν ήρθε το 2-0".


    Ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Για συνεχόμενο αγώνα, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει νωχελικά το πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν πολύ απειλητικός στην αντίπαλη άμυνα. Στο 28'λεπτο αναγκαστική αλλαγή για το Τριφύλλι, καθώς ο Κατσουράνης τραυματίστηκε στον αστράγαλο και στη θέση του πέρασε ο Βιτόλο.

    Στο 33' λεπτό μόλις, οι πράσινοι κάνουν την πρώτη ευκαιρία, χάνουν καλή ευκαιρία, όταν ο Λετο κάνει ένα δυο με τον Κουίνσι, αλλά ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 43' λεπτό ο κινητικός Κουίνσι πάλι, περνώντας 3 παίχτες σουτάρει από μακριά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, πέρασε το ημίχρονο τσάμπα για την ομάδα του Φερέιρα, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η προσπάθεια ήταν πιο μεγάλη από τους πράσινους, αλλά στο πρώτο 15λεπτο δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 60' λεπτό ο Φερειρα βάζει τον Τοτσέ, για πιο επιθετικό σχήμα μαζί με τον Λέτο. Στο 64' λεπτό ο Κουίνσι χάνει την ευκαιρία μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα αδύναμα στα χέρια του Ιτάνζ.

    Στο 72' λεπτό όμως σε μια φάση διάρκειας στην περιοχή του Ατρόμητου, από μια άτσαλη κεφαλιά του Λέτο, η μπάλα παει στον Κουίνσι, αυτή τη φορά δεν χαρίστηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, έξαλλοι πανηγυρισμοί στις εξέδρες. Από εκεί και πέρα γίνεται παιχνίδι κέντρου με συντήρηση του σκορ από τους πράσινους, προσπαθώντας όμως να βάλουν και ένα δεύτερο γκολ, αυτό θα μπορούσε να γίνει στο 85' λεπτό αν ο Τοτσέ ήταν πιο εύστοχος από πλεονεκτική θέση.
    Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και οι πράσινοι πανηγύρισαν τη νίκη με τελικό σκορ 1-0, που θα τον κάνει απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αρκεί να παραμείνει σοβαρός στους επόμενους αγώνες! 

    Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το γήπεδο φώναζε... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!

    VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad