Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΟ +5 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑΒΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

    Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την κούρσα προς τον τίτλο, αυξάνοντας την διαφορά στο +5 από τον δεύτερο Πετσινοπρωταθλητή... 


    Άνετα και ωραία οι πράσινοι νίκησαν το κόκκινο παράρτημα της Λιβαδειάς 3-0 και άφησαν στο -5 την ομάδα του Περπινιάδη και του κλάψα Σάββα.


    Η νίκη σημαντική, καθώς η διάφορα είναι μεγάλη και πλεονέκτημα για τη συνέχεια, όλα είναι στα πόδια των παιχτών του Φερειρα, καθώς μόνο αν αυτοκτονήσουν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα!

    -Αμέσως μετά τη λήξη ο Φερέιρα έκανε δηλώσεις...
    Είναι ο 7ος αγώνας σε αυτό τον μήνα, αγώνα με αγώνα βελτιωνόμαστε κι' άλλο. Πετύχαμε 3 γκολ και επιστρέψαμε στα μεγάλα σκορ. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε γήπεδο και στήριξε την ομάδα με αυτές τις καιρικές συνθήκες, εμείς θα κάνουμε ότι  μπορούμε στη συνέχεια για να πάρουμε τον τίτλο. 


    Ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο,στα 10 πρώτα λεπτά, οι πράσινοι είχαν ήρεμο παιχνίδι, μετά άρχισαν να πιέζουν ψηλά. Ο Ζεκα ήταν πολύ κινητικός, έβγαζε μπαλιές κι μάρκαρε, ο Κουίνσι επίσης ήταν δραστήριος με σουτ, αλλά δεν έφεραν αποτέλεσμα όπως και στην καλή ευκαιρία που είχε 18' λεπτό.

    Μετά το 25' λεπτά αρχίζει ανεβάζει απόδοση και ο Λετο, στο 27'λεπτο μπαίνει στη περιοχή μαρκάρονταν των 3 παίχτες, ανατρέπεται καθαρά, αλλά ο Κουκουλάκης δεν έδωσε τίποτα.

    Οι πράσινοι συνεχίζουν πιέζουν,σουτ ο Λετο στο 31' λεπτό, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού διώχνει σε κόρνερ, εκτελεί ο Αργεντινός, ο Σαριέγκι παει στο πρώτο δοκάρι, κάνει κεφαλιά, δοκάρι και μέσα, ανοίγοντας το σκορ 1-0 για το Τριφύλλι στο 32' λεπτό. Στη συνέχεια η ομάδα πίεζε και για δεύτερο γκολ, αλλά δεν ήρθε, τελικό σκορ πρώτου ημιχρόνου 1-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίχτες του Φερειρα μπήκαν πιο δυναμικά, συνέχιζαν την πίεση ψηλά, στο 59' λεπτό, οι προσπάθειες καρποφόρησαν, ο Τοτσε κάνει το 2-0 για τους πράσινους. Στο 63 ' λεπτό κάθετη μπαλιά του Λετο, βγάζει τετ α τετ τον Τοτσε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ο Ισπανός δεν αστοχεί και κάνει το 3-0 για τους πράσινους, πετυχαίνοντας το 4ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

    Στο 71' λεπτό ο Φερειρα, βγάζει τον καλό σε απόδοση Βιτολο και περνάει στη θέση του τον Καραγκούνη. Στο 77' ο Κουίνσι χάνει ευκαιρία για το 4ο γκολ, σε κόρνερ διώχνει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.Δεύτερη αλλαγή για τους πράσινους, βγαίνει ο Τοτσε και στη θέση του ο Πετρόπουλος. Στο 80' λεπτό ο Μαυρίας στη θέση του Κουίνσι. Μετά από 5' λεπτά ο Κατσουρανης εκτελεί φάουλ, σημαδεύοντας τον Πετρόπουλο, αλλά ο τελευταίος στέλνει τη μπάλα στον γκολκίπερ τον φιλοξενούμενων, στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, τελικό σκορ 3-0 και ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή αυξάνει την διαφορά από τον δεύτερο στους 5 βαθμός!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad