Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

    Πρόωρος αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό από τη διοργάνωση του κυπέλλου. Είχε την πρόκριση στα χέρια του, αλλά έχασε 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι...

    Δεν φταίει κάνεις για τον αποκλεισμό, παρα μόνον οι παίχτες. δεν είδαν καθόλου με σοβαρότητα το παιχνίδι, νόμιζαν πως έπαιζαν κανένα φιλικό, έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη, όταν σοβαρεύτηκαν ήταν αργά και πήγαν αρχικά στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι.

    Στα πέναλτι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, ο Καραγκούνης να αστοχεί, στο τέλος της διαδικασίας ο Παναθηναϊκός είχε το πάνω χέρι, είναι η σειρά του Λέτο να καθαρίσει την πρόκριση, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, στη συνέχεια ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα από τον Μπίασμιρ να αστοχεί, με συνέπεια να έρθει ο αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό!  


    -Αναλυτικά ο αγώνας:

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι παρουσιάστηκαν πολύ νωχελικοί, σαν να βαριόταν τον αγώνα. Έδιναν πολλές φορές χώρο στους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι και παραλίγο να το πλήρωναν αν δεν βρισκόταν σε καλή μέρα ο Καρνέζης.

    Μετά το 30λεπτο περίπου οι παίχτες του παναθηναϊκού πίεζαν για να πάνε στο ημίχρονο με προβάδισμα στο σκορ, ο Ζεκά χάνει μια πολύ καλή ευκαιρία, στέλνει τι μπάλα άουτ, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φερέιρα παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι, μετά το 60' λεπτό έφτασαν πολλές φορές, πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, ο Τοτσέ χάνει δυο πολύ μεγάλες απανωτές κλασικές ευκαιρίες. Ο Φερέιρα βγάζει τον Ισπανό και περνάει στη θέση του τον Ρούντολφ, o Μαγυάρος βοηθάει στην επίθεση, αλλά δεν έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια για να στείλουν τι μπάλα στα δίχτυα. Πολλές ευκαιρίες για τους πράσινους αλλά χωρίς αποτέλεσμα, τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια 0-0.

    Στην παράταση: 
    Στο πρώτο 15λεπτο της παράτασης, στα 3 πρώτα λεπτά ο Λέτο χάνει μια τεράστια ευκαιρία, από αυτές που δεν χάνονται, ήταν μόνος του και ανενόχλητος αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό και έστειλε τη μπάλα άουτ.

    Στο δεύτερο 15λεπτο, αρχίζει η κούραση να φαίνεται στους παίχτες και των δυο ομάδων, οι πράσινοι προσπαθούσαν αλλά δεν έφτασαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, σκορ παράτασης 0-0.

    Στα πέναλτι: 
    Πρώτο πέναλτι ο Καραγκούνης:Αστοχεί.
    Καρνέζης αποκρούει το πέναλτι!
    Δεύτερο πέναλτι ο Κουίνσι:Ευστοχεί!
    Ρούντολφ τρίτο πέναλτι:Ευστοχει!
    Χάνει πέναλτι ο Πανιώνιος!
    Κατσουράνης τέταρτο πέναλτι: Ευστοχεί!
    Λετο πέμπτο πέναλτι:Αστοχεί!
    Μπιασμιρ πέναλντι: Αστοχεί!
    Τελικό σκορ στα πέναλτι 4-3.
    --------------------------------


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad