Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΣΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

    Και στον πάγο μένει ζωντανός ο Παναθηναϊκός στο δρόμο προς το πρωτάθλημα! Η νίκη του στα Γιάννενα, είναι μήνυμα για όσους τον πολεμάνε με ύπουλους τρόπους... 

    Πραγματικά την πιο παλικαρίσια νίκη  τα τελευταία χρόνια, πέτυχε ο Παναθηναϊκός σήμερα, κόντρα σε όλους και σε όλα στην κυριολεξία! Έφυγε με το διπλό από το γήπεδο-παγοδρόμιο των Ζωσιμάδων με 0-1, το γκολ της νίκης με ψαλιδάκι από τον Κλέιτον!
    Μεγάλη εμφάνιση από τους παίχτες του Φερέιρα, αλλά πιο μεγάλη αυτή του Ορέστη Καρνέζη, που έπιανε κάθε σουτ που πήγαινε προς την εστία του!

    Mε 11αδα έκπληξη ξεκίνησε ο Φερέιρα.... Καρνέζης, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Σιμάο, Βιτόλο, Κουίνσι, Μαυρίας, Κλέιτον, Τοτσέ. Πάγκο: Καπίνος, Λέτο, Ζέκα, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Φουρλάνος.


    Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν μουδιασμένοι, λόγω της παγωνιάς και του κακού γενικά αγωνιστικού χώρου.Δεν έβαζαν τα πόδια τους σε δύσκολες μονομαχίες, δίνοντας το δικαίωμα στους παίχτες του ΠΑΣ, να απειλήσουν δυο φορές, αλλά ο Καρνέζης ήταν "εκεί", αποκρούοντας και τα δυο σουτ των αντίπαλων.

    Ο Παναθηναϊκός είχε μια κλασική ευκαιρία μετά το 30' λεπτό, ο Κλειτον βγαίνει ένας εναντίον ενός, δίνει πάσα στον Τοτσέ που ερχόταν από δεξιά μέσα στην  περιοχή, αλλά ο τελευταίος για έναν ακόμα αγώνα έχασε απίστευτη ευκαιρία. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι δραματικά, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο καλά για τους πράσινους, μπήκαν αποφασισμένα και με πάθος για τη νίκη. Ο Φερέιρα έκανε αλλαγές... ο Μαρίνος στη θέση του Μαυριά, ο Λετο στη θέση του Βιτόλο. Κορυφή στην επίθεση ο Λέτο και πιο περιφερειακός ο Κλέιτον.

    Οι πράσινοι πίεζαν ψηλά τους γηπεδούχους για κάποιο γκολ, έχασαν ευκαιρίες με τον Βύντρα και τον Λέτο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων ήταν πολύ καλός σε κάθε σουτ των πράσινων.

    Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίχτες του Φερέιρα, με πείσμα και επίμονη ζητούσαν το γκολ. Σε μια επίθεση στο 85' λεπτό, που ξεκινάει από το κέντρο με προσπάθεια του Λετο, ο Κλειτον δίνει πάσα από αριστερά στον Τοτσε, ο Ισπανός σουτάρει, αποκρούει ο γκολκίπερ των γήπεδον, η μπάλα πάει στον Κλειτον μέσα στην περιοχή, όπου επιχειρεί ένα ψαλιδάκι και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννενα. Από εκεί και πέρα όλα ήταν τυπικά, τελικό σκορ 0-1, με τους πράσινους να έχουν σαφές προβάδισμα για την κορυφή!

    Το αποτέλεσμα αυτό, όπως ήταν λογικό δεν άρεσε στους Λιμανίσιους, είχαν βάλει και στρατιώτη τον Σπάθα, αλλά δεν...! Πάγωσαν με την γκολαρα του Κλέιτον... το φυσάνε και δεν λιώνει!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad