Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΠΑΠΑ(ΡΑ)Σ ΕΙΣΑΙ...

    Ο ANTIred γράφει: Από φερέφωνα άλλο τίποτα στην ΠΑΕ Τρούμπας. Μετά τον μπάρμπα Σάββα, έχουμε και τον αναβαθμισμένο Καραπαπαγάλο...

    Το κρύο τους έχει παραλύσει εκεί στα στενά της Τρούμπας, έχουν χάσει τα λογικά τους, δεν είχαν που δεν είχαν, το έχασαν τελείως μετά το +5 και τώρα κάνουν ότι μπορούν και όπου βρεθούν να μιλάνε κατά για τον Παναθηναϊκό σε θέματα άκυρα, έτσι για να ακούνε τα πρόβατα τους.

    Ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος", μίλησε σε ραδιόφωνο το όποιο είναι με ροζοκόκκινες αποχρώσεις και εκεί που πάρλαρε για τις μεταγραφές=δανεικούς=τελειωμένους που παλεύουν να πάρουν(πήραν) οι Λιμανίσιοι, ανέφερε... "Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για μεταγραφές, σε σχέση με άλλους που υπάρχει απαγόρευση", εννοώντας ο κύριος Καραπαπάρας τον Παναθηναϊκό και την απόφαση να μην κάνει μεταγραφές το Γενάρη.

    Τόσο πολύ κάψα το έχουν τι θα κάνει ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός! Ας κοιτάξει καλύτερα εκεί την παγωνιά που έχει πλακώσει και ας αφήσουν τον Παναθηναϊκό εκεί που είναι, ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, γιατί αυτοί ούτε ένα παιχνίδι δεν μπορούν μόνοι τους, ή πρέπει να αποβάλει το κοράκι που θα βάλουν 2-3 αντίπαλους παίχτες ή θα δώσει πέναλτι φάντασμα. Έρχεται και η Τούμπα και ήδη έχουν βάλει μπροστά τα σχέδια για το πως δεν θα χάσουν...γιατί αν χάσουν, το πρωτάθλημα ούτε με δορυφόρο δεν θα το βλέπουν από τους -8! 

    Ο Καραπαπάρας σαν νέο φερέφωνο στην αυλή του Βαγγέλα, το παλεύει και αυτός από τη μεριά του να πουλάει ή μπαγιάτικο σανό η φρέσκο προς τα πρόβατα, άλλωστε μην το ξεχνάμε, είναι και  ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!!!

    *Πιο καλό το όνομα του αφού μοντάραμε την εικόνα πρώτα, τον αντιπροσωπεύει καλύτερα!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad