Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ"

    Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιχτών του εμφανίστηκε ο Ζοτς, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και τη βοήθεια του κόσμου προς την ομάδα...


    Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

    "Έχω μιλήσει για το πρόγραμμα μας αυτό το μήνα και όλοι ξέρουν ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα μας. Ξεκινώντας από το ματς με το Περιστέρι και το σημερινό με τον Πανιώνιο. Παρ' ότι σήμερα είχαν δύο πολύτιμους παίκτες εκτός, τους σεβόμαστε και έπρεπε να παίξουμε σοβαρά".

    Για το εάν έκανε καλό παιχνίδι η ομάδα,είπε:
    "Πιστεύω ότι παίξαμε καλά, αν και θα πρέπει να κοιτάξουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα χωρίς μπόνους βολών, σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους. Θα πρέπει να βρούμε ισορροπία και όπως παίζουμε καλά στην επίθεση να βελτιώσουμε και την άμυνα μας. Γιατί μία ομάδα που θέλει σε όλες τις διοργανώσεις να βρίσκεται στην κορυφή θα πρέπει να ξέρει πως θα διαχειρίζεται σε κάθε ματς".

    Για τους οπαδούς, είπε:
    "Είναι σημαντικό επίσης, το πόσο πολύ άλλαξε η ατμόσφαιρα μόλις μπήκαν οι οπαδοί μας από τον αγώνα ποδοσφαίρου. Άλλαξαν όλα, οι παίκτες, ο τρόπος που παίζαμε. Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς αυτούς. Τώρα που έχουμε τρία εκτός έδρας ματς θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και οι οπαδοί μας... Ελπίζω μετά να έρθουν να μας βοηθήσουν"(γελάει).

    Για το εάν οι παίχτες επέστρεψαν καλά μετά τις διακοπές των εορτών, είπε: 
    "Είπα και μετά τον αγώνα με το Περιστέρι ότι είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουμε με 16 παίκτες. Δουλεύουμε καλύτερα, με αλλαγές και να παίρνεις περισσότερα από κάθε παίκτη. Στο τέλος θα δούμε πόσο καλά έχουμε δουλέψει.
    Τώρα βλέπω τους παίκτες μου να προσπαθούν και όπως είδατε τον Μάικ να παίζει όπως ξέρει τόσα χρόνια να παίζει έτσι θέλουμε να βοηθάμε και όλους τους παίκτες μας. Και ελπίζω να μας βοηθήσουν και οι υπόλοιποι ακόμα περισσότερο. Για μία ομάδα όπως είμαστε εμείς, θα πρέπει όταν έχεις συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, χρειάζεσαι όλους τους παίκτες να είναι έτοιμοι".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad