Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΕ ΠΑΟ: "ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ"

    Αντιπαράθεση έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες μεταξύ "κύκλων" των Πελατών με εκείνους του Εξάστερου, σχετικά με τις ανακρίβειες που διαρρεύσαν οι αιώνιοι δεύτεροι...

    Άνθρωποι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζουν πως λέμε ψέματα οι "κύκλοι" του ΟΣΦΠ σε πολλά θέματα σχετικά με τον περσινό τελικό του μπάσκετ.

    Και απαντάνε οι πράσινοι ειρωνικά με τη φράση..."Για αυτό φοράνε φούστες...", εννοώντας πως δεν κρατήθηκαν από την πλευρά των Γαύρων οι σχετικές συμφωνίες και ότι δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν φανερά οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι όπως το έκανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν λίγα 24ωρα στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας μπάσκετ.

    -Αυτά ανέφεραν πιο πριν χαρακτηριστικά οι κύκλοι των Πελατών:
    "Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται δια να ομιλεί για το θέμα, καθώς από τον Ολυμπιακό «κόπηκαν» λόγω ποινικού μητρώου 30 άτομα και από τον Παναθηναϊκό 90".

    Και για να τα λέμε σωστά, πέρσι στον τελικό, ο Παναθηναϊκός είχε μαθητές Λυκείου και όχι οπαδούς, σε αντίθεση με τους Πελάτες που είχαν "οπαδούς" από την Λυόμενη 7 και μάλιστα ήταν περισσότεροι, το πως πέρασαν στο γήπεδο δεν μας έχουν απαντήσει ακόμα οι "κύκλοι" των αιωνίων δεύτερον.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad