Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΟΤΣ: "ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ"

    Ευχαριστημένος με την αμυντική λειτουργία της ομάδας του κόντρα στην Ούνιξ Καζάν, έμεινε ο Ζέλικο Ομπράτοβιτς...

    Αναλυτικά όσα σηλωσε στη συνέντευξη τύπου:


    Για τον αγώνα, είπε...
    "Είχα πει ότι σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά στην άμυνα σε όλη τη διάρκειά του, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Στην αρχή του αγώνα δεχθήκαμε κάποιους εύκολους πόντους, αλλά το πλάνο μας ήταν να πιέσουμε και τα 40 λεπτά. Και τελικά η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ούνιξ και άξιζε να περάσει στην επόμενη φάση. Είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου".


    Για τα πλει-οφ της διοργάνωσης και την Μακάμπι,είπε...
    "Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία δεν έχω δει παρά μερικά λεπτά φέτος. Θα κάνουμε την ανάλυση όταν θα έρθει η ώρα και θα προετοιμαστούμε".

    Για το δεύτερο ημίχρονο,είπε...
    "Στο σημερινό παιχνίδι θα πρέπει να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να κάναμε να σκοράρουμε αρκετή ώρα, αλλά πάντα βρίσκαμε τη σωστή λύση. Δεν σκοράραμε, αλλά είχαμε σωστές επιλογές. Αυτό δείχνει ότι παίζουμε ως ομάδα και θέλω να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε ότι αφορά την αρχική πεντάδα, θα ήθελα να πω ότι ήταν μια επιλογή που απλά δείχνει ότι έχουμε 12 παίκτες. Όλοι είναι σημαντικοί. Ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά. Κάποιοι είναι σε καλή κατάσταση, κάποιοι όχι, αλλά χρειαζόμαστε να είναι έτοιμοι οι πάντες να βοηθήσουν την ομάδα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad