Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

    Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν τον Παναθηναϊκό, παρα τα προβλήματα από τραυματισμούς βασικών παιχτών και τα ύπουλα παιχνίδια αντιπάλων, τα καταφέρνει με Παναθηναϊκή ψυχή... 


    Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Παγκρητιο για τον Παναθηναϊκό με 0-2 και παραμένει πρώτος στην βαθμολογία, 5 βαθμούς μπροστά με έναν αγώνα λιγότερο.


    Πολύ καλό παιχνίδι από τους πράσινους, μπορεί τα γκολ να μην ήρθαν από επιθετικούς, αλλά τα γκολ είναι γκολ και όλα δίνουν τρεις βαθμούς, αυτοί οι βαθμοί όλο και πιο κοντά φέρνουν τον παναθηναϊκό κοντά στον τίτλο.

    "Ο Φερειρα δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα:
    Ήταν δύσκολος αγώνας όπως είχα προβλέψει, είχαμε πολλές απουσίες που φέρνουν κάποιες αλλαγές στη ομάδα, χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πήραμε άξια τη νίκη".

    -Αναλυτικά ο αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε καλή κυκλοφορία από τους παίχτες του Φερειρα, αλλά δεν έγιναν οι φάσεις που θα έφτανε στο γκολ η ομάδα. Στο 30' λεπτό η πρώτη καλή φάση των πράσινων, από αριστερά ο Λάζαρος σ ατομική προσπάθεια, σουτάρει αλλά  μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξι δοκάρι.

    Στο 33' λεπτό ο Σιμαο κάνει ένα ανόητο φάουλ και δέχεται την κάρτα συμπληρώνοντας 7 και θα πρέπει να επιλέξουν στην ομάδα 2 παιχνίδια που δεν θα παίξει στα επόμενα 4 που ακολουθούν, η κίτρινη αυτή έκανε έξαλλο τον Φερέιρα, με τη απερίσκεπτη κίνηση του παίχτη του.

    Στη συνέχεια οι προσπάθειες με τον Λαζαρο και πάλι από τα αριστερά για ένα γκολ πριν βγει το ημίχρονο, δεν καρποφόρησε, με αποτέλεσμα για ένα ακόμα πρώτο ημίχρονο να περάσει χωρίς αξιοποιηθεί με κάποιο γκολ, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0. 

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ξεκινάει με μια αλλαγή, ο Μαυρίας στη θέση του Κατσουράνη. Οι πράσινοι πιέζουν για ένα γκολ, στο 53' λεπτό ο Κλέιτον χάνει μεγάλη ευκαιρία, αλλά το σουτ του είναι αδύναμο, δυο λεπτά μετά στο 55' λεπτό ο Κλειτον εκτελεί κόρνερ, η μπάλα στην περιοχή και ο Σιμάο με δυνατή κεφαλιά κάνει το 0-1 με πανηγυρισμούς σε πάγκο και εξέδρα, το γκολ ο Μονζαμβικανός το αφιέρωσε στο Φερειρα!

    Οι πράσινοι δεν έμειναν στο ένα γκολ, πίεζαν και η πίεση έφερε δεύτερο γκολ στο 60' λεπτό με τον Χάρη Μαυρία μέσα στη μικρή περιοχή, σημειώνοντας το 0-2. Στο 67' λεπτό παραλίγο να βάλει και ο Λάζαρος γκολ με γυριστή κεφαλιά και ύστερα από στημένη μπαλιά, αλλά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

    Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό στο 69'λεπτο, βγαίνει ο πολύ καλός απόδοση Κλέιτον στο δημιουργικό κομμάτι και περνάει στη θέση του Καραγκούνης. Οι πράσινοι κυνηγάνε και ένα τρίτο γκολ, στο 75' λεπτό περνάει στον αγώνα ο Πετρόπουλος στη θέση του Τοτσε. Στο 90' λεπτό άλλη μια χαμένη ευκαιρία από τον Λάζαρο να χριστεί σκόρερ, μετά από πολύ καλή προσπάθεια στην μικρή περιοχή, στο σουτ όμως δεν ήταν ψύχραιμος και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, το άξιζε το γκολ, αλλά δεν ήρθε, στους επόμενους αγώνες θα του δοθεί η ευκαιρία πολλές φορές να βάλει όχι ένα , αλλά όσα μπορεί, τελικό σκορ 0-2 και άλλη μια παλικαρίσια νίκη της ομάδας του Φερέιρα προς τον τίτλο!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad