Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ! (VIDEO)

    Ένας σαρωτικός Εξάστερος, πέρασε πανηγυρικά από την Κωνσταντινούπολη, επί της Φενερμπαχτσέ, ρίχνοντας της 21 πόντους στο "κεφάλι"! Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση... 

    Μεγάλη νίκη 56-77 του Εξάστερου επί της Φενερμπαχτσε μέσα στην Τουρκία.Φοβεροί οι πρωταθλητές, δεν έδωσαν δικαίωμα στη γηπεδούχο να αμφισβητήσει την πράσινη ανωτερότητα, στο τέλος υποκλίθηκαν στον Εξάστερο.

    Η αρμάδα του Ζότς ήταν μπροστά στο σκορ και στα 4 δεκάλεπτα. Καλύτεροι παίχτες σε απόδοση για τους Πρωταθλητές, ήταν οι Καιμακόγλου με 19 πόντους, Μπατίστ με 15 και Σάτο με 12 πόντους. Επίσης σημαντική παρουσία σε άμυνα και επίθεση είχαν οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής και Λόγκαν.

    -Αναλυτικά ο αγώνας δεκάλεπτο, δεκάλεπτο... 

    Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ δυνατά για τον Εξάστερο, παρα τον τραυματισμό από νωρίς του Σμιθ, με σωστή αμυντική λειτουργία και εύστοχα καλάθια στην επίθεση, πήρε νωρίς κεφαλή στο ματς, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 9-24.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο απτόητοι οι πρωταθλητές συνέχιζαν την καλή τους απόδοση, με τους Μπατίστ και Καιμακόγλου να είναι σε πολύ καλή μέρα, ενώ ο Σάτο ακούραστος βοηθούσε σε άμυνα και επίθεση, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 22-36.

    Το τρίτο δεκάλεπτο μπορεί να μην ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό όπως στα άλλα δυο, αλλά οι πράσινοι κρατούσαν την δεκαψήφια διάφορα στο σκορ από τους γηπεδούχους, στο 28' λεπτό το σκορ ήταν 41-54.

    Στο φινάλε του τρίτου δεκάλεπτου, ο Διαμαντίδης βάζει τρίποντο και στέλνει τη διάφορα στους 15 πόντους, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 43-58.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι πρωταθλητές μπαίνουν πιο ψύχραιμοι στο παρκέ, η διάφορα ταν ασφαλής υπέρ των πράσινων, στο 34' λεπτό η διάφορα φτάνει στους 17 πόντους υστέρα από εκπληκτικό καλάθι του Λογκαν και σκορ 47-64. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ζοτς κράταγε άσσο στο μανίκι του, τον Λόγκαν, ο Αμερικανός βοήθησε σε άμυνα με κλεψίματα και στη επίθεση με σημαντικά καλάθια. Οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ αναγκάστηκαν να φύγουν από το γήπεδο στα τελευταία λεπτά του αγώνα, γιατί ο Εξάστερος δεν παιζόταν με τίποτα, τελικό σκορ αγώνα 56-77, Εξάστερη και βαρβάτη νίκη μέσα στην Πόλη!

    Τα δεκάλεπτα: 9-24, 22-36, 43-58, 56-77 

    Φενεμπαχτσέ/Ουλκερ (Σπάχια): Ούκιτς 11 (1),Τζέρελς 12 (1), Τουρκτσάν 4, Ονάν 2, Ατσούρ 3(1), Πεκέρ 10, Γκιστ, 6(1) Σαβάς 2, Μπογκντάνοβιτς 3, Πρέλντζιτς 3 (1).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μπατίστ 15, Λόγκαν 8, Σάτο 12 (10ριμπ.), Τσαρτσαρής 7, Διαμαντίδης 7 (1), Βουγιούκας 3, Καλάθης 3(1), Σμιθ, Καϊμακόγλου 19 (4), Γιασικεβίτσιους 3 (1).


    -VIDEO:





    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad