Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑΝ"

    Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα στη Λιβαδεία, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...

    Αναλυτικά όσα είπε:

    "Αυτό που δεν πήγε καλά είναι ότι δεν σημειώσαμε γκολ, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και όταν αυτό συμβαίνει, μπορεί να δεχτείς γκολ. Αυτού του είδους οι αγώνες είναι για να τους κερδίζεις στο πρώτο ημίχρονο"


    Για τα λάθη που έγιναν, ειπε...
    "Όπως έλεγα, λοιπόν, είναι ένας αγώνας, στον οποίο έπρεπε να είχαμε βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο.Όταν πηγαίνεις στα αποδυτήρια με ένα 0-0 ο αντίπαλος παίρνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Σήμερα πληρώσαμε τα λάθη μας. Αν και ελέγχαμε τον αγώνα δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεχτικοί, καθώς ο αντίπαλος έπαιξε αμυντικά, αλλά κάποια στιγμή βγήκε στην επίθεση και μας απείλησε".


    Για τη συνέχεια και τι πρέπει να γίνει για την ανάκαμψη της ομάδας, είπε...
    "Υπολείπονται δέκα αγώνες, παραμένουμε διεκδικητές του τίτλου. Σήμερα γνωρίσαμε την ήττα, αλλά όταν παίζαμε και με τον Άρη γνωρίσαμε την ήττα και αυτό μας ώθησε ώστε να κερδίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες. Δεν πρέπει βέβαια να αφήνουμε τα παιχνίδια έτσι και όποιος διεκδικεί το πρωτάθλημα πρέπει να καθαρίζει από την αρχή τέτοια ματς. Όπως είδατε για την σημερινή μας ήττα δεν έφταιγαν οι διαιτητές αλλά τα δικά μας τα λάθη".
    Λυπάμαι που τόσοι φίλαθλοι ήρθαν εδώ και στεναχωρέθηκαν από αυτό το αποτέλεσμα όπως έχω στεναχωρεθεί και εγώ και οι παίκτες μου. Υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών όπως και του Κουίνσι αλλά με πνεύμα φιλοδοξίας και ανταγωνιστικότητας θα προχωρήσουμε για να κατορθώσουμε τον τελικό μας στόχο.Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουμε για να κάνουμε αυτό που είναι το χρέος μας".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad