Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ...!!!

    Να δούμε μέχρι πόσο θα εκτίθενται οι απόγονοι του στόλου  και ο πρόεδρος τους με τα ύπουλα χτυπήματα κατά του πρωτοπόρου στη βαθμολογία Παναθηναϊκού...

    Απέχθεια και οργή προκαλεί  για ακόμα μια φόρα η ποδοσφαικη δικαιοσύνη, μόνο για τον παναθηναϊκό υπάρχουν τιμωρίες ενώ οι απόγονοι μένουν στο απυρόβλητο από τους δυο βάλτους μη "καθαρούς"  ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς στην ΕΠΟ.

    Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Σαρρής και βαλτός επίσης από τον Περπινιάδη σε αυτή τη θέση, έστειλε επιστολή στους εισαγγελείς της ΕΠΟ, ώστε να τον καλέσουν σε απολογία, σχετικά με τη φράση του..."Οι κάρτες των Βιτόλο και Σιμάο ήταν χειρουργικές".
    Ο πρόεδρος της ΚΕΔ όμως δεν είχε κάνει το ίδιο όταν σε παιχνίδι του απογόνου του στόλου στην Ξάνθη, όπου έχασε η ομάδα τους, μετά το τέλος του αγώνα στη φυσούνα, επιτέθηκαν στον διαιτητή Κωνσταντινέα με βαριές ύβρεις οι Τοτοσίδης, Μανιάτης, Σάββας Θεοδωρίδης και Τάσος Μητρόπουλος, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ακούστηκε κιχ, γιατί δεν ακουμπάνε την ομάδα του αφεντικού τους!

    -Σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο ΦΕΡΕΙΡΑ,προβλέπονται οι παρακάτω ποινές του ΚΑΠ:

    α) Επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησής τους με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή σε συνέντευξη Τύπου. 

    β) Χρηματική ποινή ύψους τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής, τουλάχιστον 20.000 ευρώ με διπλασιασμό σε κάθε επόμενη νέα ποινή.

    γ) Αποκλεισμός δύο αγωνιστικών ημερών και σε περίπτωση υποτροπής προστίθεται μια αγωνιστική. 

    δ) Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ενός μηνός και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή διπλασιάζεται. 

    ε) Απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ενός μηνός και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή διπλασιάζεται.
    -------------------------------------------------
    Τα κόκκινα σκάνδαλα συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή γνώμη και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οφείλουμε όλοι μεις που αγαπάμε την ομάδα, να την στηρίξουμε και να αντισταθούμε μεθόδους που κάνουν οι απόγονοι του στόλου επειδή τους πονάει ο πρώτος και καθαρός Παναθηναϊκός!!! Μην τολμήσει κάνεις να τιμωρήσει τον Φερέιρα!


    Editorial: "Το παιδι της Παιανιας"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad