Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΡΩΜΙΑ! (VIDEOS)

    Πριν ένα χρόνο, 19/2/2011 έγινε η μεγαλύτερη κλοπή σε ποδοσφαιρικό αγώνα στο ελληνικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο...

    Αυτή η ημερομηνία δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν υγιή φίλαθλο, ήταν ημέρα δυσωδίας, μπόχας, κλοπής, αλητείας, ανηθικότητας και εγκλήματος κατά του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πραγματικός αυτουργός όλων αυτών, ήταν οπός παν τα η ίδια ομάδα, ο Πετσινοπρωταθλητής Γαύρος. 
    Η μεγαλύτερη αλλοίωση αποτελέσματος, ο ηττημένος γηπεδούχος από 1-3, έγινε νικητής με 2-1, φαινόμενο που μόνο η κόκκινη μπόχα μπορεί να κάνει στα παγκόσμια χρονικά, όπως πάντα με διαιτητές χειρουργούς-αλήτες και ανήθικα άτομα, που δεν είχαν ποτέ τίποτα ιερό στη ζωή τους, δεν ξέρουν ούτε θα μάθουν ποτέ τι σημαίνει τιμιότητα!

    Σε εκείνο το ντέρμπι έγιναν τα "Σόδομα και τα Γόμορρα" του ποδοσφαίρου, στον "ναό" της μπόχας και της ανηθικότητας, γεγονότα που αμαύρωσαν το ποδόσφαιρο μας σε όλον τον κόσμο, ότι και να πούμε για εκείνον τον αγώνα είναι πολύ λίγο και τα ατιμώρητα εγκλήματα τους παρ πολλά!


    Ένα πράγμα είναι σίγουρο,στις 19 Φεβρουαρίου 2011 ξεσκεπάστηκε η αιωνία βρωμιά και το σύστημα του διορισμένου πρωταθλητή της απάτης!!! 


    -VIDEOS:
    -Ο Καλόπουλος και η ερυθρόλευκη τηλεόραση...





    -Έτσι βλέπει την αλήθεια το παχύδερμο,αυτό είναι το ήθος τους...



    -Εδώ η μαρτύρια τους, τα λένε μόνοι τους...



    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad