Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΣΩΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...

    Σε κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος αποτελεί αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Παναθηναϊκό... 

    «Λαβωμένοι» κατεβαίνουμε στη Λειβαδιά για να παίξουμε με τα «Κομποτάκια» αφού ο κινητήρας του μονοθεσίου και το κιβώτιο ταχυτήτων, δηλαδή ο Λετο θα απουσιάζει, ευτυχώς Κουίνσι  μέσα!!

    Θα σκυλιάσουν τα «Κομποτάκια» να κόψουν βαθμούς. Βλέπετε, τέτοιες είναι οι εντολές που έχουν πάρει από άνωθεν (βλ. ΣαββοΜαρινάκης). Δε μασάμε όμως και θα περιμένουμε πάλι γκόλ-θαύμα από Κλέιτον (ας το βάλει κάποιος άλλος και πάλι καλοδεχούμενο είναι, προσωπικά βλέπω Ζέκα). Από την άλλη οι γαύροι πρέπει να περάσουν από την πιο δύσκολη ίσως έδρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

    Αν τα ΠΑΟΚτσακια δεν ανοίξουν τα πόδια, όσα παλτά και να πάρουν οι λιμανίσιοι π.χ Καζίμ-Καζίμ, Κάρολ και δε συμμαζεύεται, δε θα μπορούν να φυλαχτούν από τον παγετώνα του -8, -7, ανάλογα το πώς θα φυσάει εκείνη τη μέρα!! Είναι δυνατό να αγοράζουν ή να δανείζονται οι γαύροι ένα παίχτη και η άλλη ομάδα να κάνει «πάρτυ» επειδή τον ξεφορτώθηκε;;;; 29 μάτς λέει έπαιξε ο Καζίμ-Καζίμ στη Τουρκία και σκόραρε στα 4…. Θα μου πεις πήραν και αυτοί άλλο καλύτερο παλτό, τον Ριέρα, πρέπει να ξεφορτωθούν και κάποιο άλλο. Με τον Κάρολ γελάει όλο το Μαντσεστερ!!! Και γω που νόμιζα πως μόνο στην Ελλάδα περνάει η μπάλα 1 μέτρο την γραμμή του τέρματος και ο διαιτητής συνεχίζει….Που πα ρε Καραμήτρο και θες τελικό CHL Μάντσεστερ –Ολυμπιακό. Τελοσπάντων αυτοί τουλάχιστον πήραν και 2 παίχτες, εμείς Τσάκα τίποτα.. Που είναι όλοι οι παίχτες που είχες συμφωνήσει να έρθουν.;;; Φέρτους εσύ και τους πληρώνεις από Μάρτιο, ή μήπως δεν υπάρχουν Άραβες;;; Λέω εγώ τώρα.. Πόση υπομονή να κάνουμε πια;;; Με τα ονόματα που ακούγαμε για την πανάθα, έχουμε γλυκαθεί και τώρα που μένουμε έτσι μας κακοφαίνεται..

    Πολλά είπαμε πάλι!! Καλή επιτυχία στη ΠΑΝΑΘΑ και στον πάοκ…χαχα!!!


    Editorial: Vageto

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad